Bulvár

Avartüzekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén

Avartüzekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén

2014. március 31., hétfő
Avartüzekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén

Pénteken, szombaton és vasárnap Szeged, Makó, Csongrád Hódmezővásárhely és Balástya térségében is lángra kapott az elszáradt aljnövényzet - tájékoztat a katasztrófavédelem.

A tüzek kiterjedése néhány négyzetmétertől a három és fél hektárig terjedt. A hivatásos egységek munkáját az önkéntesek is segítették - tudatta

Tátrai János

szóvivő, aki közölte azt is, vasárnap egy csongrádi tanya villanyóra–szekrénye égett. A kiérkező csongrádi egység gyorsan eloltotta a tüzet - tette hozzá. Szegeden, a Szőregi úton egy villanyoszlop lekötő szekrényében is tűz keletkezett, ott a szegedi tűzoltók avatkoztak be. Este egy ásotthalmi tanya melléképületének teteje gyulladt ki. A tűz oltásában ruzsai, illetve a szegedi hivatásos tűzoltók mellett az ásotthalmi önkéntesek is részt vettek. Személyi sérülés nem történt - jelentette a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.