Bulvár

Vádemelési javaslat a mártélyi fegyveres rablásban

Vádemelési javaslat a mártélyi fegyveres rablásban

2013. április 10., szerda
Vádemelési javaslat a mártélyi fegyveres rablásban

Befejezte a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a március 25-én Mártélyon történt fegyveres rablás ügyében.

Mint ismert, március 25-én 12 óra 55 perckor egy férfi arcát eltakarva bement a mártélyi Fő utcán lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverutánzattal a napi bevételt követelte. Miután megkapta a pénzt, kiszaladt az utcára, ahol két mártélyi lakos elfogta és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A rablás során senki sem sérült meg. A két férfi fellépésének köszönhetően a rablással okozott kár megtérült. A két állampolgárt kiemelkedően bátor helytállásuk és önzetlen segítségnyújtásuk elismeréseként Papp Károly vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesítette. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt K. Tibor 49 éves szegedi lakos ellen folytatott nyomozást időközben befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.