Bulvár

Tartós ónos eső várható több megyében vasárnap

Tartós ónos eső várható több megyében vasárnap

2012. december 22., szombat
Tartós ónos eső várható több megyében vasárnap

Tartós ónos eső várható több megyében vasárnap; az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) másodfokú figyelmeztetést adott ki Pest, Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyére - olvasható az OMSZ honlapján.

A figyelmeztető előrejelzés szerint az öt megyében több órás ónos eső várható. Az OMSZ szerint vasárnap hajnalban a Nyugat-Dunántúlon gyenge-közepes intenzitású csapadék kezdődik, mely a délelőtt folyamán kelet felé terjeszkedik. A Dunántúl nyugati, délnyugati megyéiben átmenetileg eshet hó, majd ónos eső, délután már nagy valószínűséggel gyenge eső fog esni. A Dunántúl többi részén délutánig havazás valószínű: északon 4-5, délen legfeljebb 2-3 centiméter hullhat - késő délután néhány óráig ónos esőre lehet számítani. A középső megyékben és az Északi-középhegységben estig néhány centiméter friss hó eshet, majd estétől főként a főváros térségében egyre többfelé ónos eső alakulhat ki. A Tiszántúlra a csapadék csak este érkezik, gyenge havazás, főként a déli részén ónos eső formájában - olvasható az OMSZ honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.