Bulvár

Leöntötték benzinnel, és rágyújtott

Leöntötték benzinnel, és rágyújtott

2010. augusztus 13., péntek
Leöntötték benzinnel, és rágyújtott

A rendőrség adatai szerint pénteken a hajnali órákban egy 50 éves nő első és másodfokú égési sérüléseket szenvedett, amely testének 20 százalékát érinti - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nagymágocsi otthonukban szóváltásba keveredett párjával az 50 éves nő. Az 51 éves férfi, hogy a veszekedésnek végett vessen a személygépjárművéhez indult, hogy elmenjen otthonról. Ekkor az asszony, hogy megakadályozza férje távozását, leöntötte benzinnel a gépjárművet, amely során saját ruházata is jelentősen átitatódott. Ezt követően leült a háznál lévő útpadkára, majd rágyújtott, nem gondolva az üzemanyaggal szennyezett ruházatára. Ahogy meggyújtotta a gyufát ruhája rögtön lángra lobbant. Miután a keletkezett tűzet eloltották a férj úgy döntött, nem értesítik a mentősöket. Reggel 7 óra körül a nő betelefonált a munkahelyére, hogy nem tud dolgozni menni, mivel megégett. 7:45-kor a lakáshoz kiérkező munkatársa megdöbbenve látta, hogy milyen mértékű égési sérüléseket szenvedett kolléganője és rögtön értesítette a mentősöket. Az 50 éves asszonyt a helyszínre kiérkező mentőhelikopter egy budapesti kórházba szállította kezelésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.