Bulvár

Kérdezz – Felelek – Nyerek!

Kérdezz – Felelek – Nyerek!

2010. április 16., péntek
Kérdezz – Felelek – Nyerek!

A SZEGEDma.hu belépőjegyekkel ajándékozza meg Olvasóit!

Mint ahogy korábbi hírünkben már beszámoltunk, a népszerű Mesterkurzus-sorozat április 20-án egy egészen különleges, exkluzív rendezvénnyel jelentkezik. Nyerjen jegyet az előadásra a SZEGEDma.hu-val!

Az est előadója ugyanis

Beata Bishop

, a nemzetközi elismertségnek örvendő, magyar származású pszichoterapeuta és író, a rákos betegségek kezelésében kimagaslóan hatékony Gerson-terápia egyik európai nagykövete. A neves szakember – aki annak ellenére, hogy évtizedek óta Angliában él, ma is tökéletesen beszél magyarul – csak ritkán tartózkodik hazánkban, Szegeden pedig most első alkalommal találkozhatunk vele.

A SZEGEDma.hu online játékával most Ön is részt vehet Beata Bishop Stresszkezelés, önfejlesztés, szorongáscsökkenés című előadásán!

Teendője csupán annyi, hogy az alábbi kérdésre elküldi a helyes megfejtést, melyet név, emailcím és telefonszám megadásával a jatek@szegedma.hu emailcímre kérünk továbbítani. 1. Hol él jelenleg Beata Bishop? A kérdés megválaszolásában segít az

Exkluzív Mesterkurzus-előadást tart Beata Bishop című hírünk

elolvasása. A helyes megfejtést beküldők közül 10 db belépőjegyet (5 db párosjegyet) sorsolunk ki a keddi előadásra. A játék időtartama: 2010. 04. 16. (péntek) - 2010. 04. 19. (hétfő) 12:00 óráig. Sorsolás időpontja: 2010. 04. 19. (hétfő) A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.