Bulvár

Ismét fiatalkorúak raboltak

Ismét fiatalkorúak raboltak

2009. szeptember 23., szerda
Ismét fiatalkorúak raboltak

Fiatalkorú és gyermekkorú rablókat fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság járőre a tegnapi napon - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség adatai szerint egy 14 éves fiatalkorú és két 13 éves fiú kényszerítette hasonló korú társait értékeinek átadására a napokban. A rablásnak egy fiatalkorú és három gyermekkorú fiú esett áldozatul. Szeptember 21-én délután az egyik szegedi általános iskola közelében verés kilátásba helyezése mellett követelték az értékeket, mely során egy 30. 000 Ft értékű mobiltelefonhoz, egy nadrágszíjhoz, melynek értéke 1000 Ft, valamint 10 Ft-hoz jutottak hozzá. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a feljelentést követően tüzetes adatgyűjtés, valamint tanúkutatások során jutottak el az elkövetőkhöz, akiket kihallgattak. A fiatalkorú fiúval szemben bűnügyi őrizetbe vétele mellett büntetőeljárás indult - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.