Bulvár

Még tettlegességre is képes volt a csokiért

Még tettlegességre is képes volt a csokiért

2009. március 19., csütörtök
Még tettlegességre is képes volt a csokiért

„Csokirablással" gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság egy esztergomi férfit - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A gyanú szerint a 25 éves fiatalember szerdán délután az egyik szegedi üzletben vásárlás közben 44 csomag, gyerekek által is igen kedvelt csokigolyócskát helyezett el a hátizsákjába észrevétlenül. Azaz csak hitte, hogy nem látta meg senki, ugyanis az áruház éber alkalmazottai - miután a férfi kifizette a kosarába helyezett élelmiszert, ám a táskájában lapuló közel négy tucat csokigolyó-csomagot nem üttette be a kasszába - a pénztártól való távozás után visszatartották a férfit. A fiatalember adataink szerint ezt nehezményezte, és az ellopott csokik megtartása végett az egyik bolti eladót bántalmazta, aki ennek következtében könnyebben sérült. A fiatal eme erőszakos cselekedete következtében már nem lopásról, hanem rablásról beszélhetünk. Az ily módon megtartani kívánt csokik értéke összesen meghaladja a 17.000 Ft-ot. A gyanúsított nem először áll a hatóság előtt, ugyanis ügyészi szakban már folyik vele szemben büntetőeljárás visszaélés kábítószerrel vétség megalapozott gyanúja alapján. A fiatalembert a rendőrség őrizetbe vette. Az édesség a hátizsákból maradéktalanul előkerült - tudatta a szóvivó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.