Bulvár

Hétfőn megint bombariadó volt Szegeden

Hétfőn megint bombariadó volt Szegeden

2009. február 17., kedd
Hétfőn megint bombariadó volt Szegeden

Bombariadó volt hétfőn a kora délutáni órákban Szeged belvárosában, a Kiss Menyhért utcai bank épületében. Egy ismeretlen személy hívta nem sokkal 1 óra előtt a pénzintézet fővárosi ügyfélszolgálatát, miszerint a szegedi bankban 13.30-kor bomba fog robbanni - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség a bejelentést követően körbezárta és kiürítette az épületet, majd megkezdte a helyiségek átvizsgálását. Az épület ellenőrzése a gépjármű-forgalmat nem akadályozta, egyedül az épület előtti járdán nem közlekedhettek a gyalogosok. A helyiségek átvizsgálása 14.40-ig tartott, a bombakutatók az épületben robbanószerkezetet nem találtak. A Szegedi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétség gyanúja alapján indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség ezúttal is megtett mindent annak érdekében, hogy Szeged közlekedését a lehető legkisebb mértékben zavarják meg az ilyenkor kötelezően elvégzendő intézkedések - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.