Bulvár

Öt körözöttet fogtak el egy nap alatt

Öt körözöttet fogtak el egy nap alatt

2009. január 17., szombat
Öt körözöttet fogtak el egy nap alatt

Öt körözött személyt fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai egy nap alatt - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Délelőtt a Mórahalmi Rendőrőrs körzeti megbízottjai egy forráskúti tanyán vontak ellenőrzés alá egy 25 éves szatymazi lakost, majd a járőrök az Olajbányász téren intézkedtek egy 20 éves nővel szemben, aki ellen szintén elfogatóparancs volt érvényben. A déli órákban sétált be a Szegedi Rendőrkapitányságra egy 38 éves férfi, aki az épületet már csak kísérettel hagyhatta el, ugyanis a bíróság rendelte el elfogását. Az esti órákban egy makói tanyán egy 54 éves földeáki férfit fogtak el, aki immár 2,5 éve állt körözés alatt, majd a rendőrök a szegedi Sajka utcából állítottak elő egy 46 éves helybeli férfit - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.