Bulvár

Öngyilkos lett a meztelen fiúkat fényképező férfi

Öngyilkos lett a meztelen fiúkat fényképező férfi

2008. november 22., szombat
Öngyilkos lett a meztelen fiúkat fényképező férfi

Öngyilkos lett péntek hajnalban az az ötvenéves szegedi férfi, aki ellen a Szegedi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, mert meztelen gyerekeket fotózott és videózott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője,

Tuczakov Szilvána

az MTI-nek szombaton elmondta: a házi őrizetben levő férfi pénteken búcsúlevelet írt, és eltávozott otthonából. A hatóság azonnal megkezdte a keresését. Szeged határában egy erdős területen, fára felakasztva holtan találtak egy embert pénteken. A szemlebizottság megállapította, hogy az elhunyt azonos a keresett férfivel. Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A haláleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja. A rendőrség a férfit tiltott pornográf felvétellel való visszaéléssel gyanúsította, miután kiderült, hogy egy tizennégy és egy tizenkét éves meztelen fiút videózott és fotózott le otthonában. A Délmagyarország című lap információi szerint az egyedülálló férfi a család régi ismerőse volt, aki a gyerekeknek pénzt adott azért, hogy vetkőzzenek le előtte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.