Sport

Pádár Nikolett lesz a budapesti vb imázsfilmjének arca + videó

Pádár Nikolett  lesz a budapesti vb imázsfilmjének arca + videó

Már csak kevesebb mint 50 nap van hátra a várva várt esemény rajtjáig.

2024. október 26., szombat
Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook
Pádár Nikolett  lesz a budapesti vb imázsfilmjének arca + videó

December 10. és 15. között Budapesten rendezik meg a rövidpályás úszó-világbajnokságot, amelynek imázsfilmjének főszereplője Pádár Nikolett, a HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet tehetséges úszója lesz. Már csak kevesebb mint 50 nap van hátra a várva várt esemény rajtjáig.

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook. 

 

A Duna Arénában esedékes világbajnokság december 10-én kezdődik, és az elmúlt napokban a sajtóban Szántó Dávid, a szervezőbizottság operatív vezetője, valamint Pádár Nikolett népszerűsítették az eseményt. Pádár Nikolett nem véletlenül látogatott el különböző rádió- és tévéstúdiókba, hiszen ő lesz az esemény imázsfilmjének főszereplője, amelyet hamarosan bemutatnak.

A világbajnokság nemcsak a sportolók számára jelentős esemény, hanem a magyar úszósport számára is fontos mérföldkő, amely lehetőséget ad arra, hogy a legjobbak megmutassák tudásukat a nemzetközi színtéren. A szurkolók izgatottan várják a versenyt, amely újabb lehetőséget kínál a magyar úszás népszerűsítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.