Sport

Ma ismét pályán a Pick Szeged, méghozzá korábbi edzőjével szemben

Ma ismét pályán a Pick Szeged, méghozzá korábbi edzőjével szemben

Több érdekességet is takar az összecsapás

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
5 órája
Ma ismét pályán a Pick Szeged, méghozzá korábbi edzőjével szemben

Csütörtök kora délután érkezett meg Dániából az OTP Bank - Pick Szeged, ma 17 órától már pedig a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK otthonában lép pályára.

 

Az Aalborg ellen elszenvedett 29-28-as Bajnokok Ligája vereség után sincs sok idő a kesergésre, szinte azonnal érkezett a következő megmérettetés. Nem Szegedre utaztak a Kékek, hanem a Balaton-partjára, Zamárdiba. Két napig itt volt a szegediek főhadiszállása, innen utaznak majd a meccs helyszínére.

Csatlakozott a kerethez Lukács Kornél így 16 játékossal számolhat Michael Apelgren a Csurgó ellen.

A Somogy vármegyei együttes mestere az Vladan Matics, aki egykor a Pick Szeged játékosa, majd edzője is volt. A Kékek 2007-ben bajnokságot, 2008-ban pedig Magyar Kupát nyertek vele. Idén tért vissza Magyarországra, az előző idényben az egykori BEK-győztes RK Metaloplastika Sabac munkáját irányította.

 

A Csurgó jelenleg négy ponttal a nyolcadik helyen áll, 1 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség a mérlege. A Szeged az élen: hat meccs, hat győzelem, 12 pont.

A Pick legközelebb október 24-én (csütörtök) 18.45-kor szerepel hazai környezetben, akkor majd a norvég bajnok Kolstad együttesét fogadja a Bajnokok Ligájában.

Nyitókép: OTP Bank - Pick Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.