Sport

A főszereplő elárulta, hogy miért volt kisebb verekedés a magyar-szlovén meccsen

A főszereplő elárulta, hogy miért volt kisebb verekedés a magyar-szlovén meccsen

Sipos Adrián részletesen elmondta mi történt az 57. percben

Kibédi Péter
2024. július 14., vasárnap
A főszereplő elárulta, hogy miért volt kisebb verekedés a magyar-szlovén meccsen

Ahogy azt megírtuk, magyar férfi kézilabda-válogatott a párizsi olimpiát megelőző egyetlen hazai felkészülési meccsén szombat délután Győrben 29-25-re legyőzte Szlovéniát. A sokáig sportszerű mederben folyó csata egészen váratlanul fordult a kispadokat kiürítő verekedésbe.

 

Mondhatni, látványosan ért véget a Magyarország - Szlovénia férfi kézilabda felkészülési mérkőzés szombat délután Győrben az Audi Arénában. Nem csak azért, mert a mieink remekül játszották végig emberhátrányban az utolsó három és fél percet, hanem sokkal inkább azért, ami Sipos Adrián 4 perces büntetéséhez vezetett.

Az 56. perc végén egy szlovén játékos tört volna be a magyar hatosra, de Sipos Adrián nem hagyta. A magyar védelem vezére valóban hozzáért a lövőkézhez, de éppen csak megérintette azt, viszont a szlovén játékos ettől még nagyot esett. Erre jött teljesen fölöslegesen nagy vehemenciával Blaz Janc, aki elkezdte lökdösni Sipost, amire neki sem kellett több, jól visszalökdöste a szlovént. Erre aztán a mindkét csapat teljes létszámban, szakmai stábokkal együtt a helyszínre rohant, hogy heves lökdösődés után helyre álljon a béke.

 

A magyar csapatból Sipost persze piros lapot kapott, a mieink pedig emberhátrányban fejezhették be a meccset, amit olyan jól csináltak, hogy megtartották a négygólos előnyüket. 

Az már csak külön érdekesség, hogy a két csapat tavaly januári edzőmérkőzésén is hasonló jelenetek játszódtak le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.