Sport

Így halad a Pick Szeged felkészülése (videó)

Így halad a Pick Szeged felkészülése (videó)

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 11., csütörtök
Így halad a Pick Szeged felkészülése (videó)

Répásy István, az OTP-Bank Pick Szeged erőnléti edzője számolt be a klub csatornájának az első edzés utáni felmérésről, tervekről.

Fotó: Eliza Solya

 

Ahogy beszámoltunk róla, hétfő délután elkezdődött a Pick Szeged idei felkészülése. Az Európa-bajnokság miatt csonka kerettel indult az év a szegedi csapatnál.

Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Szita Zoltán, Luka Stepancic, Mario Sostaric, Marin Jelinic, Borut Mackovsek, Dean Bombac, Miguel Martins, Imanol Garciandía, Sebastian Frimmel sem kezdte el a csapattal a felkészülést.

Kilenc játékos áll Kárpáti Krisztián rendelkezésére, kapus fronton például még igazán jó is áll a Szeged: Mikler Roland, Emil Imsgard és Nagy Martin is itt kezdte meg az alapozást. Matej Gaber, Gleb Kalaras, Carlos Molina, Szilágyi Benjámin, Rea Barnabás és Szymon Dzialakiewicz mezőnyjátékosok alkotják a szegedi keretet.

A horvát válogatottal készülő Luka Stepancic végül nem került be hazája nemzeti csapatába, így a jobbátlövő nem szerepel a kontinenstornán. A jövő héten már csatlakozik is a Szegeden készülő kerethez.

A klub csatornájának számolt be Répásy István, erőnléti edző:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.