Sport

A Szeged-Csanád GA kapusa a csapatvédekezést dícséri

A Szeged-Csanád GA kapusa a csapatvédekezést dícséri

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 30., szombat
A Szeged-Csanád GA kapusa a csapatvédekezést dícséri

Több okból is optimistán várhatja az új esztendőt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia: a harmadik helyen zárták a naptári évet, az őszi szezonban pedig a második legkevesebb gólt kapták az NB II-ben, szám szerint tizenhármat. 

Fotó: Gémes Sándor

 

Molnár-Farkas Tamás úgy véli, a masszív védekezés nemcsak egy-egy játékos, hanem az egész csapat érdeme.

Jól kezdtük a szezont, de volt egy kisebb megingásunk, ami inkább abban nyilvánult meg, hogy a játék képe alapján nyerhető meccseket csak döntetlenre hoztuk. Ugyanakkor, ha onnan vizsgáljuk az elmúlt félévet, hogy egy vereséggel zártuk az őszt és a döntetlennel végződő mérkőzések nagyrésze is inkább nekünk állt, akkor optimisták lehetünk. Természetesen nem vagyunk elégedettek, hiszen ki lehetett volna préselni többet is ebből a félszezonból. A csapatvédekezést dicséri, hogy a második legkevesebb gólt kaptuk. A támadás és a védekezés egyaránt a pályán lévő játékosok érdeme, nem csak egy-egy emberé. Ékes példája ennek, hogy az utolsó öt mérkőzésen érintetlen maradt a hálónk, hiszen a Pécs és a Kazincbarcika ellen nem érkezett kapura tartó lövés, így azért könnyű a kapus dolga. Tavasszal mindent megteszünk a célok érdekében, mert még nem dőlt el semmi sem

– értékelte az őszi szezont Molnár-Farkas Tamás, a Szeged-Csanád GA kapusa és csapatkapitánya.
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.