Sport

Egyre jobb állapotban a Szedeák csapatkapitánya

Egyre jobb állapotban a Szedeák csapatkapitánya

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 15., szerda
Egyre jobb állapotban a Szedeák csapatkapitánya

Vezéráldozattal járt a SZTE-Szedeák Szolnok elleni győzelme, ugyanis a szegedi együttes elveszítette csapatkapitányát, Balogh Szilárdot bokasérülése miatt le kellett cserélni és nem térhetett vissza a pályára.

Fotó: IMRE FARAGO. Fotó: IMRE FARAGO

 

Nikola Lazics vezetőedző is reagált a sérülésre, reménykedik, hogy sikerül gyorsan felépülni a kapitánynak.

Sajnálom Balogh Szilárd sérülését, de van most tíz napunk a következő meccsig, megpróbáljuk összeszedni magunkat. 

A Körmend elleni találkozót bizonyára kihagyja, de jövő héten már újra pályára lépne Balogh Szilárd.

Kiderült, részleges bokaszalag-szakadása van a csapatkapitánynak, aki a klubnak nyilatkozott állapotával kapcsolatban.

Napról-napra sokat változik az állapotom, de jól érzem magam. Pénteken már gyógytornán vettem részt, mostanra tudok sétálni, de a futást még nem erőltettem. A Körmend ellen még bizonyára nem játszom, de jövő héten, az NKA Pécs ellen viszont már szeretnék pályára lépni .

Tisztázatlan számára, hogyan is sérült meg pontosan.

Nem emlékszem igazán a pillanatra, egy gyors indítás után egy rossz kitámasztásnál aláfordult a bokám. Ott úgy éreztem, nem olyan rossz a helyzet, de a meccs után nagy fájdalmat éreztem. Volt már problémám ezzel a bokámmal, de jók a szalagjaim és a genetikám, így nincs nagy gond. Elkezdtem egy új diétát is, amitől azt remélem, hamarabb lemegy a gyulladás, és azt gondolom, annak a külön munkának is lehet szerepe abban, hogy nem lett komoly sérülés, amelyet Pelyhe Árpád erőnléti edzővel végeztünk a nyáron.

A szombaton 17 órakor kezdődő, Körmend elleni idegenbeli találkozót tehát kapitánya nélkül kell megvívnia a SZTE-Szedeák csapatának.

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép: Faragó Imre

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.