Sport

Vármegyei I. osztály: még két hibátlan csapat maradt

Vármegyei I. osztály: még két hibátlan csapat maradt

2023. augusztus 28., hétfő
Vármegyei I. osztály: még két hibátlan csapat maradt

A két hibátlan gárda a Kiskundorozsma és a Tiszasziget csapata. Előbbi az újonc Ásotthalom ellen tartotta otthon a három pontot egy 2-1-es sikerrel. míg utóbbi Szentesről távozott egy 2-0-ás győzelemmel.

Kiskundorozsma–Ásotthalom 2–1 (2-0)
Szeged-Kiskundorozsma, 150 néző. Vezette: Maurer János – jól (Burzon, Kasnyik).
Kiskundorozsma:Zékány – Varga Á., Molnár K., Sallai, Veszelka (Simon, 76.), Ottlik Márk (Agócsy, 94.), Ottlik Máté, Fülöp (Hochheiser, 92.), Lóki, Kis B. (Tóth N., 90.), Bozsó.Edző:Paksi Péter.
Ásotthalom:Mityók – Horváth B., Góra (Szűcs D., 60.), Dobák, Savanya, Király (Papdi, 60.), Malatinszki D., Farkas F. (Török, a szünetben), Víg (Horváth T., 67.), Sándor, Malatinszki Á. (Szász, 78.).Edző:Hevesi Tibor.
Gólszerzők:Fülöp (16.), Kis B. (23.), ill. Papdi (76.).
Jók:Sallai, Ottlik Máté, Bozsó, Fülöp, Kis B., ill. Savanya, Malatinszki D., Horváth B. Dobák.

Egész héten kettős terhelésben voltunk, hiszen nem csak az edzéseken, hanem a Szegedi Ifjúsági Napokon is szép számban képviseltük Dorozsmát. A második félidő elején nem tudtuk lezárni a meccset, dicséret illet mindkét csapatot ebben a nagy melegben, de úgy érzem, ennyivel jobban voltunk.

mondta Paksi Péter kiskundorozsmai tréner.

Ki nem kényszerített hibákból kaptunk ismét gólokat, lemásoltuk a múlt heti teljesítményünket. Amíg ezen nem változtatunk, addig nehéz lesz meccset nyernünk. Gratulálok a hazai csapatnak!

reagált csalódottan Hevesi Tibor, ásotthalmi vezetőedző.

Szentesi Kinizsi–Tiszasziget 0–2 (0-1)
Szentes, 100 néző. Vezette: Burzon Márk – közepesen (Csöngető, Kiss M.)
Szentesi Kinizsi:Kotvics-Varga – Koncz, Rostás, Lőrincz (Kovács K., 90.), Orovecz (Bertók, 70.), Bartucz P., Locskai (Mihály, 57.), Péter, Rácz D., Becsek (Piti, 84.), Sarusi.Edző:Sallai Róbert.
Tiszasziget:Kiss D. – Papp Á., Nagy A. (Szűcs T., 87.), Szilágyi (Fődi, 82.), Skribek B. (Tóth I., 20.), Bánfi (Drágity, 76.), Prozlik, Szabó D. (Berger, 71.), Bálint D., Farkas F., Tóth J.Edző:Bány Tamás.
Gólszerzők:Szilágyi (35., 11-esből), Bálint D. (53.)
Jók:Rácz D., Lőrincz, Koncz, ill. mindenki.

Alacsony színvonalú, helyzet nélküli, helyenként durva mérkőzésen a szerencsésebb csapat győzött.

foglalta röviden össze Sallai Róbert, szentesi tréner.

Gratulálok a srácoknak ebben a nagy melegben nyújtott teljesítményhez! Annak külön örülök, hogy idegenben nullára hoztuk le a meccset.

mondta Bány Tamás, SZVSE vezetőedző.

A Hódmezővásárhely második csapata egy sima, 4-0-ás győzelemmel küldte haza bordányi ellenfelét.

Hódmezővásárhelyi FC II.–DB Futball Bordány 4–0 (1-0)
Hódmezővásárhely, 100 néző. Vezette: Tasnádi Dávid Miklós – kiválóan (Tóth Cs., Péter-Szabó).
HFC II.: Hegyes – Bánfi, Vastag, Bónus, Barna (Karácsonyi, 64.), Bencze (Rabecz, a szünetben), Borbás, Daraki (Kis D., 58.), Buzás (Tatár, 68.), Pető (Pálinkás, a szünetben), Arany G. Edző: Horváth Zoltán.
Bordány: Grund – Arany M. (Kovács D., a szünetben), Márki, Meszes (Baka, 54.), Visnyei, Velez (Márton, 74.), Perpauer, Kis L., Lőrinc, Krizs (Gyuris, 83.), Kovács P. (Mucsi, 74.) Edző: Nagy Torma Ricsárd.
Gólszerzők: Buzás (17.), Bónus (51.), Barna (57.), Borbás (60.).
Jók: Bónus, Buzás, Borbás, ill. senki.

Szimpatikus csapat volt a Bordány, amely az első harminc percben fölénk is nőtt, a második félidőben pedig felőröltük ellenfelünket. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, azonban nem volt ekkora különbség a két csapat között. További sok sikert a Bordánynak!

mondta Horváth Zoltán, hódmezővásárhelyi tréner.

Ez a meccs most nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. A tervünk csak részben, és rövid ideig működött. Az eredmény nem tükrözi a valóságot, ekkora különbség nem volt a két csapat között

reagált meccs után Nagy Toma Richárd, bordányi vezetőedző.

Az SZVSE ellenfele szintén pont nélkül állt még az idei szezonban. Mórahalmon vendégszerepelt a szegedi gárda, és tudta megszerezni első pontjait. A 2-1-es siker azt jelentette, hogy a mórahalmi csapat továbbra is nulla ponttal áll a tabellán.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE–SZVSE-G-Falc Kft. 1–2 (0-1)
Mórahalom, 150 néző. Vezette: Bartucz Tamás – jól (Tihanyi, Kócsó).
Mórahalom:Weszelovszky – Tajthy, Vajda (Czékus, 83.), Görbe, Rádóczi Dáv. (Csizmadia, 59.), Holcsik (Trója, 73.), Nagy M., Ábrahám, Bokányi, Róka (Rádóczi Dán., 79.), Szalma (Csehó, 67.).Edző:Papp Endre.
SZVSE:Czirják – Fodor, Csamangó, Rádai G., Albert, Mezei (Oroszi, a szünetben), Lévai, Kelemen V., Papp Á., Amariutei (Kelemen B., 85.), Baji.Játékos-edző:Kelemen Balázs.
Gólszerzők:Ábrahám (86.), ill. Mezei (20.), Amariutei (82.).
Jók:Ábrahám, Görbe, Nagy M., Tajthy, Holcsik, ill. mindenki.

Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz az első két mérkőzésünk. Nem élhetek panasszal a csapatomra, jobban játszottak, mint a múlt héten, és mezőnyben fel is vettük a versenyt az SZVSE-vel, de a rutin döntött a támadó harmadban. Fiatal csapatom dolgozik tovább.

ecsetelte Papp Endre mórahalmi tréner.

Nagyon értékes három pontot szereztünk a jó erőkből álló Mórahalom otthonában. Örülünk, hogy sikerült javítani a múlt hét után, azon leszünk, hogy ezt minél tovább folytassuk.

értékelt pozitívan a SZVSE edzője, Kelemen Balázs.

A 3. forduló programja:

Szombat, 16.30: Ásotthalom–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, M-Perfect Home Algyő–Hódmezővásárhelyi FC II., Balástya–Tiszasziget. Vasárnap, 16.30: SZVSE-G-Falc Kft.–FK 1899 Szeged-SZEOL, DB Futball Bordány–Makó, Szentesi Kinizsi–Kiskundorozsma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.