Sport

Újonc ellen bizonyíthat a Szeged-Csanád GA

Újonc ellen bizonyíthat a Szeged-Csanád GA

2023. augusztus 18., péntek
Újonc ellen bizonyíthat a Szeged-Csanád GA

Bár veretlen még a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II.-ben, de felhőtlen nem lehet a hangulat. A legutóbbi két döntetlent értek el (0–0 Ajkán és 1–1 otthon a Gyirmót ellen), ezek után égető szüksége lenne a három pontra. Az ellenfél egy sikerrel és három ponttal áll a tabellán.

Nem szabad könnyű meccsre számítani, a zuglói csapat keretét ismert, rutinos, jó képességű labdarúgók alkotják. Az együttes védelmében szerepel a korábbi magyar válogatott, honosított brazil, a Fehérvárban kilenc idényt lehúzó Vinícius Paulo, a középpályáján a többek között a Honvédból és a Vasasból is ismert Hidi Patrik, illetve az korábbi újpesti Nikola Mitrovics is.

Két ilyen döntetlen után nagy jelentőséggel bír számunkra a BVSC elleni mérkőzés. Vissza kell találnunk a helyes, győztes útra, viszont kizárólag a legjobb teljesítményünkkel szerezhetjük meg a három pontot. Nem lesz egyszerű feladat, hiszen tapasztalt játékosokból áll az ellenfél. Ha sikeresek akarunk lenni a szezonban, akkor nincs mese, az ilyen meccseket meg kell nyerni. Hiszek a játékosaimban, és bízom benne, hogy sikeresek leszünk

nyilatkozta a meccs előtt Alekszandar Sztevanovics vezetőedző.

A szegediek keretében ott lehet a frissen igazolt Márkvárt Dávid is.

Képes lehet valaki kezelni ezt a helyzetet? Ha igen, akkor Urbán Flórián, a BVSC vezetőedzője lehet a megfelelő ember erre a feladatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.