Sport

SZTE Szedeák: győzelem az első edzőmeccsen

SZTE Szedeák: győzelem az első edzőmeccsen

2023. augusztus 27., vasárnap
SZTE Szedeák: győzelem az első edzőmeccsen

A felkészülés harmadik hetében jár a szegedi csapat, eddig főképp az erőnléti edzések voltak fókuszban, de egyre hangsúlyosabb szerepet kap a taktika is.

Védekezésben akadtak ugyan hibáink, de mindenki jó szellemben lépett pályára, és küzdött a meccs végéig – miközben a szakmai stáb igyekezett mindenkinek lehetőséget biztosítani - írják a klub honlapján.

Két játékos is dupla-duplával zártak, Bognár Kristóf 15 pontja mellett 11 lepattanót szedett, míg Zsíros Péter 21 pontja mellé 15 lepattanót termelt.

Legközelebb jövő hétvégén az oroszlányi Bányász-kupán lép pályára a Tisza-parti alakulat. A négycsapatos felkészülési torna pénteki elődöntőjében 18 órától a házigazda MVM-OSE Lions lesz az ellenfél, majd másnap 15 órától az elődöntő két vesztese a bronzmeccsen, míg 18 órától a két győztes a döntőben lesz érdekelt – a másik ágon Arconic-Alba Fehérvár-Sopron meccset rendeznek az elődöntőben.

MAFC–SZTE-Szedeák 63–82 (14-24, 21-16, 14-26, 14-16)
Felkészülési mérkőzés, Budapest, Gabányi László sportcsarnok. Vezette: Szilágyi, Nepp, Jankovics.
SZTE-Szedeák: Balogh 13, Polányi 11/9, Zsíros 21/9, Mucza 13/6, Bognár 15/3. Csere: Mayer 2, Udemezue 5/3, Laluska, Cohill 2, Bella. Vezetőedző: Nikola Lazics.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.