Sport

A Szeged-Veszprém BL rangadó szurkolói információi egy helyen

A Szeged-Veszprém BL rangadó szurkolói információi egy helyen

2023. március 22., szerda
A Szeged-Veszprém BL rangadó szurkolói információi egy helyen

Ahogy azt megírtuk, az első magyar BL rangadóval kezdődik a tavaszi Szeged-Veszprém maraton, a mai meccs után még legalább négy, de akár hat alkalommal is találkozhat a két csapat.

https://szegedma.hu/2023/03/az-elso-magyar-bl-rangado-nyitja-a-tavaszi-szeged-veszprem-maratont

Mindkét oldalon felfokozott hangulatban várják a rangadókat a szurkolók, a szerdai meccsre érkezőknek a Pick Szeged hasznos információkat írt hivatalos oldalán. A mérkőzésre már nem lehet jegyet kapni, így a pénztárak nem nyitnak ki, a klub azt kéri, hogy jegy nélkül senki ne induljon útnak. Érdemes az autókat otthon hagyni, meccs előtt és után az SZKT sűrítő járatokkal segíti az eljutást.

A kapukat 16 óra 45 perckor nyitják, a bejárathoz már az előkészített jegyekkel érdemes érkezni. Minden belépőkapu nyitva lesz az utcaszinten, a Bikánál, illetve a -1. szinten is. A felvezető show 18 órakor kezdődik, ekkor köszöntik majd az 1983-ban Magyar Kupa-győzelmet arató Szegedi Volán játékosait. Az Arénában ruhatár és büfé is működik.

A részletes tájékoztatót itt olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.