Sport

Győzelemmel kezdte az edzőmeccseket a Szeged-Csanád GA

Győzelemmel kezdte az edzőmeccseket a Szeged-Csanád GA

2023. január 15., vasárnap
Győzelemmel kezdte az edzőmeccseket a Szeged-Csanád GA

Lejátszotta idei első edzőmérkőzését a Szeged-Csanád GA csapata a beleki edzőtáborban. A labdarúgó NB II-ben negyedik helyen álló kék-feketék 2-0-ra nyertek a szerb élvonal 15 helyezettje, a Mladost ellen.

A jó iramú meccsen 29. percben a szerbek kapusa szabálytalankodott Papp Áronnal szemben a tizenhatoson belül. A jogosan megítélt büntetőt Gajdos Zsolt értékesítette. A térfélcsere után is megmaradt jó iram, az 56. percben pedig egy formás támadás végén Bíró Bence duplázta meg a szegedi előnyt, amit meg is őriztekk a végéig.

A kék-feketék még két meccset játszanak egy azeri és egy orosz élvonalbeli csapat ellen, a jövő hét végén záruló edzőtáborban.

Alekszandar Sztevanovics: A legfontosabb az volt, hogy meccset játszottunk, és leteszteljük magunkat. Kemény fizikai munkában vagyunk, de mellette a taktikai elemeket is gyakoroljuk támadásban és védekezésben. A meccsen a megbeszélt taktikát betartva játszottunk, de több technikai hibánk volt, jobban kell koncentrálnunk a jövőben az egész meccsen.

Szeged-Csanád GA-Mladost 2-0 (1-0)
Szeged-Csanád GA: Takács J. – Gera N., Beronja, Szilágyi Z., Tóth B. – Simon Á, Szakály D.– Gajdos, Szatmári, Papp Á. – Haruna. Csereként pályára lépett: Molnár F., Rodic, Sipos, Farkas A., Bíró B, Rácz B., Könczey, Busa, Kundrák, Kővári Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.