Sport

A dobogóról várhatja a hajrát a Szeged-Csanád GA

A dobogóról várhatja a hajrát a Szeged-Csanád GA

2022. december 2., péntek
A dobogóról várhatja a hajrát a Szeged-Csanád GA

Két fordulóval a téli szünet előtt harmadik helyen áll a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II-ben. Alekszandar Sztevanovics csapata vasárnap 15 órától a Nyíregyházát fogadja, majd egy hét múlva az MTK Budapest együttesét látja vendégül a Szent Gellért Fórumban.

Történelmi győzelmet aratott az előző fordulóban a szegedi alakulat, amely Szakály Dénes góljának köszönhetően fennállása során először tudta legyőzni a múlt szezonban még az élvonalban szereplő Gyirmót csapatát. A sorozatban aratott harmadik diadal egészen a dobogóig repítette kék-feketéket, akik vasárnap a 14. helyen szerénykedő Nyíregyháza ellen gyarapíthatják pontjaik számát.

A Nyíregyháza egy komoly csapat, amelyet kiváló képességű játékosok alkotnak. Okosan és türelmesen kell játszanunk ellenük, ugyanakkor nekünk kell diktálnunk az iramot! Hiszem, hogy a játékosok készen állnak egy ilyen típusú mérkőzésre. Most különösen fontos, hogy oroszlánbarlangot varázsoljunk a Szent Gellért Fórumból, hiszen a tavaszi mérkőzéseket is ideszámolva, zsinórban ötször játszunk hazai pályán. Erővel és önbizalommal telve kell pályára lépnünk ezeken a találkozókon! Ez lesz az első mérkőzés ebben a sorozatban. Nem lesz könnyű, de ha sikeresek akarunk lenni, az ilyen meccseket is meg kell nyerni!

nyilatkozta a klub honlapjának Alekszandar Sztevanovics vezetőedző.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia a honlapján arra hívja fel a mérkőzésre kilátogató szurkolók figyelmét, hogy aki teheti, vigyen magával plédet, vagy kispárnát, hogy ne fázzon a lelátón!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.