Sport

Tisza-parti rangadó következik

Tisza-parti rangadó következik

2021. március 3., szerda
Tisza-parti rangadó következik

Hat meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatot tört meg vasárnap a Szeged-Csanád GA, amely ötgólos mérkőzésen, Varga Szabolcs hajrában szerzett mesteri találatával zsebelte be a három pontot Siófokon.

A Szolnok elég rapszodikus teljesítményt nyújt eddig a tavasz folyamán: a Budaörs elleni döntetlent követően előbb hazai pályán legyőzték a DVSC-t, majd idegenben a Siófokot. A kezdeti sikereket egy nemvárt DEAC elleni kisiklás, majd múlt héten egy hajrában elveszített Gyirmót elleni mérkőzés követte, így Csábi József csapata jelenleg a kilencedik helyen áll a bajnokságban

A két együttes őszi randevúja előtt hazai pályán még veretlen volt a Szolnok, ráadásul a második helyen állt, azonos pontszámmal az éllovas Lokival. Ennek ellenére a kék-feketék 2-0-ra diadalmaskodtak a Tiszaligeti Stadionban.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3s6YCdymia9prJaNbhns-HNPLz5QRsladamK8PLVwsiVaLGRHOWRB8xbQ&v=Q6NAZX33YNs&feature=youtu.be&ab_channel=Szeged-Csan%C3%A1dGrosicsAkad%C3%A9mia

A Szeged-Csanád GA hagyományosan jól szerepel a Szolnoki MÁV ellen: a két klub eddigi 15 bajnoki mérkőzése során kilenc szegedi diadal mellett, három szolnoki-siker és három döntetlen született.

A kék-fehérek utoljára 2012. szeptember 29-én nyertek Szegeden.

A szegediek számára jó hír, hogy Miroslav Grumic letöltötte eltiltását, míg a szolnokiaknak nélkülöznie kell Tamás Lászlót, aki begyűjtötte ötödik sárga lapját és Molnár-Farkas Tamás sem állhat Csábi József rendelkezésére, ugyanis korábbi szegedi hálóőrt két meccsre eltiltották miután a Gyirmót elleni találkozó után vizes palackot dobott a játékvezetők felé.

A szerdán 18 órakor kezdődő zárt kapus mérkőzést a szegedi klub jóvoltából streamen keresztül követhetik majd a szurkolók.

https://www.youtube.com/watch?v=IXsfwb9ILDs&ab_channel=SportstreamLivestream

Kiemelt kép: BFC Siófok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.