Sport

Megáll a kézilabda-bajnokság is

Megáll a kézilabda-bajnokság is

2020. március 13., péntek
Megáll a kézilabda-bajnokság is

A Magyar Kézilabda-szövetség felfüggesztette a bajnokságokat.

A Magyar Kézilabda-szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a magyar kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda-szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette. Minden, a csapatainkat érintő információval jelentkezünk!

Korábban írtuk

Szombaton 18 órakor újabb zárt kapus meccset játszhat a K&H férfikézilabda-bajnokságban a MOL-Pick Szeged az Orosháza ellen az Újszegedi Sportcsarnokban. A klub azonban kérte a meccs elhalasztását.

”Bízunk a kedvező elbírálásban, abban, hogy nem kell játszanunk, de egyelőre még nem kaptunk választ. A játékosok, a stáb, azaz mindenki érdekében tettük ezt!”- írták hivatalos oldalukon. Ha a meccset meg kell rendezni, akkor a szurkolók a csapat YouTube-csatornáján élőben követhetik.

Közben a szegediek irányító átlövője, a “civilben” gyógyszerészhallgató spanyol Joan Canellas a

közösségi oldalán jelezte

: a Bajnokok Ligája után a magyar bajnokságot is fel kellene függeszteni.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.