Sport

Ötgólos meccsen nyert a SZEOL Szentlőrincen

Ötgólos meccsen nyert a SZEOL Szentlőrincen

2018. november 25., vasárnap
Ötgólos meccsen nyert a SZEOL Szentlőrincen

Siha Zsolt együttese 3-2-re legyőzte az éllovas Szentlőrincet.

A mérkőzés beharangozóját

ITT

olvashatja.

Online tudósításunk a mérkőzésről:

93. perc: Vége! Egy rendkívül izgalmas és fordulatokkal teli meccsen 3-2-re legyőzte a SZEOL a Szentlőrincet.

92. perc: Cserél Siha: Péter nem tudja folytatni, Buzási áll be a helyére. 91. perc: Áll a játék, Péter ápolásra szorul.

90. perc: Letelt a rendes játékidő, a játékvezető kettő percet hosszabbít.

89. perc: GÓÓÓÓÓÓÓL! Hatalmas gól! Pacéka félmagasan középre dobta ki a labdát, pontosan Horváth elé, aki 30 méterről ballal átemelte a kint álló kapus fölött. 2-3!

87. perc: Mindent egy lapra feltéve támad a Szentlőrinc, de nem tudnak helyzetet kialakítani. 84. perc: Ondrejó szabadrúgása ismét veszélyesen csavarodott a kapu elé, a hazaiak azonban most tisztázni tudtak. 81. perc: Kéri szabálytalanul keresztezte Keresztes útját, ezért a játékvezető felmutatja sárga kártyáját. 79. perc: Másodpercekig van csak a labda a szegedieknél - nagyon hosszú lesz még ez a hátralevő 10 perc. 77. perc: Újabb csere a hazaiaknál: Tóth váltja Hampukot. 76. perc: Bata élesen a kapu elé csavarta a labdát, Leindler viszont remek ütemben mozdult ki, és szedte fel a játékszert. 74. perc: Az utóbbi percek inkább a Szentlőrincről szólnak - sajnos beszorul a SZEOL, és közben egyre paprikásabb a hangulat a pályán. 72. perc: Szinte pontosan ugyanonnan végezhetett el szabadrúgást Hampuk - ezúttal a sorfalba bombázta. 70. perc: Hampuk 18 méteres szabadrúgása pont középre ment, Leindler magabiztosan védte. 68. perc: Cserélnek a hazaiak is: Hleba le, Temesvári be. 66. perc: Jön az első csere: Tomisics hagyja el a pályát, helyén Horváth a folytatásban. 65. perc: Hampuk 35 méteres, erőteljes szabadrúgását Leindler magabiztosan hárította.

62. perc: GÓÓÓL! Hát ki más, mint Péter Antal?! A szegediek támadója zsinorban a harmadik meccsén is betalál. Ondrejó végzett el szabadrúgást jobboldalról, ami megint csak Gál fejére csavarodott, a szegediek belső védője a kapufára fejelte, a kipattanót pedig Péter könyörtelenül bepofozta. 2-2!

59. perc: Az utóbbi percekben hátul járatta a labdát a SZEOL, a hazaiak fegyelmezetten zárnak a középpályán. 57. perc: Kéri próbálkozott húsz méterről, a lövése nem okozott különösebb gondot Pacékának. 55. perc: Gajág pokróc kemény belépője sárga lapot ért. 53. perc: Ondrejó jobboldali szabadrúgása pontosan Gál fejére csavarodott, a szegedi védő erőtlen fejese Pacéka kezében landolt. Nagy helyzet volt! 50. perc: Keresztes esett el Grünvald szorításában az öt és feles sarkán, a játékvezető sípja azonban néma maradt. 49. perc: Egy kényszerítőt követően Keresztes tört be a tizenhatoson belülre, centerezését a bevetődő Tomisics blokkolta. 47. perc: Gajág tértölelő indítása elsőre jónak tűnt Grünvaldnak, a labda azonban megcsúszott a vizes füvön, így a szegediek balbekkje nem érhette már utol. 46. perc: Elkezdődött a második felvonás. SZÜNET 45. perc. Vége az első játékrésznek! A gyors gólváltást követően többet dominált a SZEOL, azonban Havas 42. percben szerzett góljának köszönhetően a szünetben a hazaiknál az előny.

42. perc: GÓL! Megint vezet a Szentlőrinc. Egy baloldali sarokrúgást követően ide-oda pattogott a labda a tizenhatoson belül, míg végül Havas elé került, aki kíméletlenül bebombázta. 2-1

39. perc: Érdekes jelenet: áll a játék, mert Harsányi a nagy rohanásban elhagyta a sípcsontvédőjét, nincs azonban nála szikszalag, hogy visszaerősítse, ezért a másodedzőnek kell bevinni neki. 37. perc: Elképesztő harciasság mindkét oldalon - szó szerint csúsznak másznak a csapatok. 34. perc: Felváltva rohamoznak a csapatok, de az utóbbi percekben nem jegyezhettünk fel lövőhelyzetet. 30. perc: Tomisics tört be lendületből a tizenhatoson belülre, majd Nagy szorításában feldobta magát. Barna sporttárs sárga lappal díjazta Tomisics alakítását. 27. perc: Kozics alapvonali szabadrúgása után a labda átszállt hosszúra, Rácz visszafejelte középre, Gál pedig fordulásból fölélőtte. Átvette az irányítást a SZEOL! 24. perc: Gól, de nem adja meg a játékvezető! Egy SZEOL szögletet követően Rácz bebólintott a labdát, de előtte Gajág ellökte az őt szorosan fogó Hampukot, úgyhogy a szabadrúgással jöhetnek a hazaiak. 22. perc: Elmaradt egy büntető! Kéri egy az egyben vezethette a labdát Pacékára, el is tolta mellette, majd összeütközött a hazaiak kapusával. A játékvezető a félpályáról szemlélte mindezt, majd egy rövid habozást követően továbbot intetett, és a hevesen reklamáló Péternek sárga lapot adott. 20. perc: Elég kemény belépők tarkítják a mérkőzést, a játékvezető azonban eddig még nem nyúlt a zsebéhez. 17. perc: Hampuk végezhetett el szabadrúgást ezúttal a jobbösszekötő helyéről. Az első gól szerzője legurította lövésre Harsányinak, akinek a tizenhat méteres próbálkozását Gál bevetődve blokkolta. 15. perc: Keresztes Bence indult meg öles léptekkel a szegedi kapu felé, átcselezte magát három emberen is, az alapvonal azonban megállította, így kirúgással folytatódhat a mérkőzés. 14. perc: Siha Zsoltot figyelmezteti a játékvezető - a szegediek mestere azt nehezményezi, hogy a hazaiak rendre szabálytalanul végzik el a partdobásokat. 11. perc: Kéri robogott el a jobboldalon, majd centerezett Péternek, Pacéka azonban szemfüles volt és kivetődve magához ölelte a labdát.

7. perc: GÓÓÓL! Máris itt a válasz! Kozics végezte el az első szegedi sarokrúgást, a labda átszállt a hosszú oldalra Ondrejóhoz, a csapatkapitány visszakanalazta az ötösre, Gajág pedig mindenkinél magasabbra ugrott és becsúsztatta a hosszúba. 1-1!

5. perc: Nagyon agresszíven letámadnak a hazaiak, nem tudja kihozni a labdát a SZEOL.

3. perc: GÓL! Vezet a Szentlőrinc. Hleba agresszivitásának köszönhetően fontos párharcot nyert Ondrejóval szemben, majd a tizenhatos vonaláig vezette a labdát ahol a szegediek csapatkapitánya lerántotta. A kiszorított helyről járó szabadrúgást Hampuk végezte el, a labda pedig a lábak erdejében besurrant a hosszú alsóba. 1-0.

1. perc: A szegediek kezdték a találkozót.

12.55: Érkeznek a csapatok a pályára: A SZEOL a szokásos fekete szerelésében, míg a Szentlőrinc tiszta fehérben futballozik a mai napon.

12.45: A hazaiak kezdőjében 22-es számmal az a Harsányi István szerepel, aki a 2016/17-es szezonban még a SZEOL-t erősítette. Harsányi 19 NB II-es bajnoki és 2 Magyar Kupa meccsen lépett pályára kék-fekete színekben.

12.38: Nagy szeretettel köszöntöm a SzegedMa.hu olvasóit a Szentlőrinci Sporttelepről, ahol hamarosan elkezdődik az éllovas Szentlőrinc, és a dobogó harmadik fokán álló SZEOL SC összecsapása az NB III Közép csoportjának 16. fordulójában. Borult idő és szemerkélő eső fogadja a csapatokat. A pálya talaja elég mélynek tűnik, úgyhogy komoly erőnléti megpróbáltatásoknak néznek elé az együttesek.

NB III Közép csoport, 16. forduló

Szentlőrinc - SZEOL SC 2-3 (2-1)

Szentlőrinc, vezeti: Barna Gábor (Kiss Balázs, Perák András).

Szentlőrinc:

Pacéka - Nagy, Bodó, Havas, Hampuk, Bata, Fenyvesi, Keresztes, Sili, Harsányi, Hleba. Vezetőedző: Turi Zsolt.

SZEOL:

Leindler - Rácz, Grünvald, Gajág, Pócs, Tomisics, Ondrejó, Kéri, Kozics, Gál, Péter. Vezetőedző: Siha Zsolt. Gól: Hampuk (3.), Havas (42.) ill. Gajág (7.) Péter (62.), Horváth (90.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.