Sport

Kézilabda: egy pontot nyertek az algyői fiúk

Kézilabda: egy pontot nyertek az algyői fiúk

2017. október 23., hétfő
Kézilabda: egy pontot nyertek az algyői fiúk

Az előző fordulóban kettővel vezetett a Kecskemét elleni végjátékban, ám csak egy pontot szerzett az Algyő. Ezúttal Kovács István játékosai mentettek pontot az Ózd ellen.

A meccs első félidejében 6-6-ig a hazaiaknál volt az előny, ott azonban fordult a játék menete, s a szünetre már három gólos előnnyel vonulhattak az ózdiak. Először tizenhétnél, majd húsznál érték utol őket a vendéglátók, de egyszer sem sikerült átvenni a vezetést. 21-22-nél

Kocsis

kiegyenlített, majd időt kértek a vendégek negyvenkét másodperccel a lefújás előtt, ezután pedig ismét bevették Kiss kapuját. Már csak nyolc másodperc volt hátra, amikor

Kovács István

kért időt, s most a bátrakat segítette a szerencse,

John Andris

a lefújás előtt egy másodperccel egyenlített. Nem játszott jól az Algyő, kevés kiemelkedő teljesítményt jegyezhettünk fel a csapatból, de végig küzdöttek a srácok, és mint tudjuk „Fortuna fortes adiuvat”, avagy a szerencse mindig a bátrakat segíti.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 6. forduló

ContTech FKSE-Algyő- ÓAM-Ózdi KC 23-23 (10-13)

Algyő 200 néző, vezette: Andorka Miklós, Hucker Róbert.

FKSE:

KISS O.- VANCSICS 7, Dolezsál 2, Magyar, Valaczkai 2, Gazsó 2, Kocsis 3/2. Csere: Stavri (kapus), Velky 2/1, JOHN 4, Bella, Béleczki, AMBRUS, Döme 1. Edző: Kovács István.

Kiállítás:

6 perc ill. 6 perc.

Hétméteres:

4/3 ill. 1/0. Kovács István:

"Gratulálok a fiúknak, borzasztó nagyot küzdöttek. Úgy gondolom a múlt héten mi vesztettünk, most pedig mi nyertünk egy pontot. Még egyszer gratulálok a srácoknak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.