Sport

Az SZKKSE segítségével újult meg a Déri-iskola sportcsarnokának padlózata + FOTÓK

Az SZKKSE segítségével újult meg a Déri-iskola sportcsarnokának padlózata + FOTÓK

2016. szeptember 6., kedd
Az SZKKSE segítségével újult meg a Déri-iskola sportcsarnokának padlózata + FOTÓK
deri_tornaterem008kf

Kedd délelőtt hivatalosan is átadták a Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakképző Iskolája felújításon átesett sportcsarnokát.

A tornaterem padlóborításának megújítását a tao-program nyújtotta lehetőségeket kihasználva a Szeged-Kiskundorozsma Kézilabda Sportegyesület vállalta magára, amiért cserébe a klub utánpótlásában pallérozódó csapatok hétköznap délutánonként a létesítményben bonyolíthatják le edzéseiket, valamint a bajnoki mérkőzéseiket is itt rendezik majd a jövőben. A munkálatokat augusztus 22. és szeptember 4. között végezte el a kivitelező, aminek keretein belül teljes körű renováláson esett át a parketta a visszacsiszolástól a pályavonalak újrahúzásán át az új, kétrétegű, selyemfényű fedőlakk felviteléig. A keddi átadáson egyaránt jelen volt a sportegyesület képviseletében

Vadkerti Attila

stratégiai igazgató, illetve az iskola részéről

Vargáné Szőke Márta

igazgató és

Erdélyi Margit

, a Szegedi Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettese. "A sportcsarnokunk 1992-ben készült el. Azóta, az elmúlt lassan negyedévszázad alatt túl sok lehetőségünk nem volt a felújításra, de körülbelül tíz éve már folyamatosan napirenden szerepelt az igény a parketta renoválására, hiszen elég nagy igénybevételnek van kitéve. Anyagi fedezetet azonban erre sohasem tudtunk teremteni. Sem mi iskolai szinten, sem a fenntartó nem tudta ezt bevállalni. Nagy öröm volt számunkra, amikor tavasszal az SZKKSE vezetése felkeresett minket azzal a felajánlással, hogy vállalnák a parketta felújítását, annak költségeit egy hosszabb távú együttműködés reményében. Ez a megállapodás meg is született a szakképzési centrum és az egyesület között. Ezúton is nagyon köszönjük a segítséget a klubnak a diákok és kollégáim nevében is! Bízom benne, hogy az együttműködés virágzó lesz, sok nyertes meccset játszanak majd itt az SZKKSE csapatai, illetve a mi diákjaink is örömmel veszik birtokba ezt a megújult, megszépült sportlétesítményt" - fogalmazott portálunknak Vargáné Szőke Márta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.