Sport

Labdarúgás: Szolnokon gyakorolt tovább a SZEOL

Labdarúgás: Szolnokon gyakorolt tovább a SZEOL

2015. július 15., szerda
Labdarúgás: Szolnokon gyakorolt tovább a SZEOL
szeol_gyula_mj-035

Szerdán délután az NB II-es Szolnoki MÁV FC vendége volt a harmadosztályra készülő SZEOL SC: Tóth Ákos tanítványai a vezetést is megszerezték, de végül 3-1-s vereséget szenvedtek.

A másodosztály tavalyi hatodik helyezettjének otthonában folytatta a felkészülést a SZEOL SC a

szombati Bácsalmás elleni nyitányt

követően. Az első harminc percben jól bírta az iramot a szolnokiakkal a szegedi együttes, és kapura veszélyesen is játszott, így meg is szerezte a vezetést

Faragó

találatát követően. Ezt követően felpörgette a játékot a Szolnok, ebben az időszakban főleg védekezett a SZEOL, a hazaiak pedig könyörtelenül kihasználták a hibákat, és előbb egyenlítettek, majd meg is fordították a mérkőzést. Az utolsó félórában a cserék után ismét kiegyenlítettebb játék folyt, ahol akár újabb gólt is szerezhetett volna a SZEOL, de az eredmény már nem változott, így kétgólos sikert aratott a másodosztályú együttes. A szegediek teljesítményére nem lehet panasz, főleg annak tükrében, hogy a nyáron igazolt labdarúgók közül

Makra Zsolt

,

Fülöp Tibor

és

Kéri Tamás

sem állt ma a csapat rendelkezésére. A SZEOL-ban pályára lépett a saját nevelésű, NB I-es tapasztalattal is bíró, legutóbb az osztrák negyedosztályú FC Gratkornban játszó

Huszárik Zsolt

, aki együtt edz a csapattal. A SZEOL SC legközelebb szombaton 15 órától a szerb harmadosztályú, szabadkai FK Backa 1901 vendégei lesznek.

Felkészülési mérkőzésen

Szolnoki MÁV FC – SZEOL SC 3-1 (1-1)

Szolnok, Tiszaligeti stadion.

Szolnok:

Pokorni – B.Tóth, Kovács O., Vermes, Rokszin, Kenderes, Tóth B., Lengyel, Nagy I., Fritz, Horváth P. Csere: Papucsek, Pongrácz, Hamar, Polák, Zvara, Gajdos.

Vezetőedző:

Kis Károly.

SZEOL:

Leindler – Kormányos, Rácz, Grünvald, Buzási, Forró, Végh, Puskás, Ondrejó, Beretka, Faragó. Csere: Huszárik, Kaszás, Busa, Varga R.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gól:

Lengyel, Horváth P., Gajdos ill. Faragó. Tóth Ákos:

„Nagyon hasznos volt a mai mérkőzés, Szegeden elképzelhetetlenül szép körülmények között játszhattunk, élmény volt itt futballozni egy ilyen komoly ellenfél ellen. Azért dolgozunk, hogy azokat az időszakokat, amikor jól álljuk a sarat, meghosszabbítsuk, és akkor a mi ligánkban sikeresek lehetünk.”

Másodosztályú ellenfél otthonában lépett pályára felkészülési meccsen a SZEOL SC.http://szegedma.hu/?p=553720

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.