Sport

Eredmények és készülődés a szegedi korisoknál

Eredmények és készülődés a szegedi korisoknál

2015. január 21., szerda
Eredmények és készülődés a szegedi korisoknál
12. Tisza Kupa plakát

Szép eredményekkel gazdagodtak a Szegedi Korcsolyázó Egyesület korisai az elmúlt hétvégén, emellett most hétvégén sem unatkoznak a téli sport szerelmesei.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az idei szezon felnőtt Országos bajnoksága ahol

Lajtos Szandra

összetettben ezüstérmet szerzett.

Jászapáti Petra

az 500m –es távon és az 1500m-es távon is egyaránt negyedik lett, de a verseny másnapján már nem állt rajthoz mivel a mostani hétvégén tartandó Európa bajnokság felkészülésébe nem illeszkedett bele a vasárnapi 4 versenytáv. Jelenleg mindketten a hollandiai Doordrecht városában vannak az Európa Bajnokságon, ahol a versenyek péntektől vasárnapig zajlanak majd. Szintén a mostani hétvégén várja az érdeklődőket a 12. Tisza Kupa Rövidpályás Gyorskorcsolyázó verseny itt Szegeden, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. által üzemeltetett Városi Műjégpályán. A versenyre 7 ország 150 versenyzője nevezett, mely rekordnak számít Szegeden. Az évről évre növekedő versenyzői létszám is bizonyítja a verseny létjogosultságát és sikerességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.