Sport

Jégkorong: a Beostar ellen kezdi a szezont a Tisza Volán

Jégkorong: a Beostar ellen kezdi a szezont a Tisza Volán

2014. október 24., péntek
Jégkorong: a Beostar ellen kezdi a szezont a Tisza Volán
tiszvolan_hkvitez_mj-067

Szombaton hosszú szünet után ismét jégre lépnek a szegedi hokisok, a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC a HK Beostar együttesét fogadja este 18 órától.

Mint azt

korábban írtuk

, ismét déli szomszédaink fogadják be bajnokságukba

Kalocsa László

legénységét. A vezetőedző portálunk kérdésére elmondta, nem is nagyon volt más lehetőségük, hiszen semmilyen formában nem indul OB II-es pontvadászat hazánkban, mivel arra egyedül a Tisza Volán jelentkezett. Így azonban ismét a szerb jégkorong mezőnye érkezik teljes harci díszben minden második héten Szegedre, előrevetítve olyan parázs csatákat, mint amilyeneket tavaly vívott az együttes akár a

Vitez

, akár a

szerb U20-as válogatott

, vagy éppen a

Spartak Subotica

ellenében.

Online

Szombaton 18.00-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC - HK Beostar szerb I. osztályú bajnoki mérkőzésről. Hajrá Szeged!

A hétvégi rivális az a Beostar lesz, amely Kalocsa László szerint az idei bajnokság egyik, ha nem a legerősebb csapata lesz, így már az első körben fel kell vennie a kesztyűt a szegedieknek. A keretben a

hosszú szünet

alatt akadtak változások, hiszen bár

Ódry Tamás

végül mégsem lett az inkább légiósokban gondolkodó FTC játékosa,

Muzsik Norbert

, illetve a külföldön munkát vállaló

Maslac Michael

így is kiesett a szakmai stáb által bevethető játékosok közül. Érkezett ugyanakkor

Szőke Attila

(FTC),

Fodor András

(Vasas),

Hardi Márton

(Vasas),

Vígh Balázs

(Újpest) és

Molnár Zsolt

(Debrecen).

Mindezek tükrében tehát a következőképpen áll össze a Tisza Volán kerete:

Balázs Csongor, Pópity Márk, Szőke Attila (kapusok), Ambrus András, Annus Döme, Barcsik Gergely, Bosnyák Márkó, Egyed Máté, Fodor András, Fodor Zoltán, Hardi Márton, Hídvégi Róbert, Kovács Kristóf, Lippai Balázs, Molnár Zsolt, Ódry Tamás, Linus Schellin, Szabó Dávid, Varga Dávid, Vígh Balázs, Wéhli Márk. A korábbi szokásoknak megfelelően a szervezők ezúttal is ingyenes belépéssel és forralt borral várják az érdeklődőket a szombaton 18 órakor kezdődő összecsapásra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.