Sport

Melyik kapus lesz a tippbajnok? - 22. forduló

Melyik kapus lesz a tippbajnok? - 22. forduló

2014. április 11., péntek
Melyik kapus lesz a tippbajnok? - 22. forduló
tapa_volan_mj30

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire a hálóőrök tippelnek. Most a Tápé rutinos keepere, Kispéter Zoltán adta le tippjeit.

Tippbajnok játékunkban a 2013/2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Vasas Gábor (HFC) 8 ponttal nyitotta a tippjátékot, Dongó Dénes, a Volán kapusa 7 pontot ért el, az UTC hálóőre, Tombácz Róbert 14 pontos, Czirják Tamás vezeti a játékot 20 ponttal, a Makó hálóőre, Czirbus Gábor 11 pontot ért el, az ásotthalmi portások Ábrahám Tamás és Urlauber István 15 pontot gyűjtöttek és rögtön a második helyre léptek. Most a Tápé portása, Kispéter Zoltán jósolta meg a meccsek végkimenetelét a 22. fordulóra. A kapus szerint a forduló rangadóját, amely valószínűleg végleg eldöntheti az aranyérem sorsát a Tisza Volán nyeri az UTC-vel szemben. A Mórahalom az Algyőt veri meg Kispéter szerint, míg az FK idegenben az ezer sebből vérző HFC-n lép át. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Kispéter Zoltán tippjei a 22. fordulóra:

Újszegedi TC - Tisza Volán SC

1-2

SZVSE - Makói FC

1-3

Tápé ESK - Csongrád TSE

2-0

Mórahalom VSE - Algyő SK

3-1

Csanádpalota FC - Nagymágocs SE

5-0

HFC - FK 1899 Szeged

1-2

Kisteleki TE - Szentesi Kinizsi TE

1-1

Sándorfalva SK - Ásotthalmi TE

1-3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.