Sport

Kézilabda: KSZSE-bravúrpont Debrecenből

Kézilabda: KSZSE-bravúrpont Debrecenből

2014. március 17., hétfő
Kézilabda: KSZSE-bravúrpont Debrecenből
kszse-algyo

Több kulcsembere hiányában is remek játékkal csaknem győzelemmel koronázta meg debreceni teljesítményét a KSZSE-Algyő vasárnapi bajnokiján.

Az elmúlt hetekben a Hajdúnánás és az Inárcs ellen egy-egy jelentős győzelmet felmutató Debrecen ellen nem túl jó előjelekkel készült a KSZSE-Algyő, miután

Sebestény Fanni

és

Forgó Nikolett

sérülés miatt, míg

Szombati Andrea

a Magyar Rendőr Válogatottban való játéka miatt nem utazhatott el, viszont

Hámori Konszuéla

ismét

Buchholcz-Huba Dóra

rendelkezésére állt. A mérkőzést jól kezdték a szegediek, fej-fej mellett haladva a házigazdákkal a 14. percre 6-5-ös vendégvezetést mutatott az eredményjelző. Ekkor egy 5-0-ás rohammal ellépett a hazai csapat, ám a félidő végére sikerült a Tisza-partiaknak 10-9-re felzárkózniuk. A második játékrész is ádáz küzdelmet hozott, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett 1-2 góllal. Az izgalmas végjátékban, benne volt a győzelem is a KSZSE-részéről, azonban 4 másodperccel a vége előtt egyenlíteni tudott a DVSC II, így a 23-23-as döntetlennel igazságos pontosztozkodás lett a találkozó vége.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 19. forduló:

DVSC-TVP II. – Kézilabda Szeged SE-Algyő 23-23 (10-9)

Debrecen, 70 néző. Vezette: Hovány István, Ubornyák Zoltán.

KSZSE:

VARGA – LŐRINCZ, SZÉNÁSI 2, HOMOKI 4, FARKASINSZKI 2, HÁMORI 8/1, DRAXLER O. 7/4.

Csere:

ALMÁSI (kapus), Lengyel, Kiss, Draxler D., Balogh, Sebők, Martus, Faragó.

Edző:

Buchholcz Huba Dóra.

Hétméteres:

1/-, ill. 6/5.

Kiállítás:

16 perc, ill. 10 perc. Buchholcz Huba Dóra:

"Nagy szívvel küzdöttünk a jelentős fizikai fölényben lévő, jó formában lévő debreceni lányok ellen. Igazságos eredmény született, örülünk az értékes pontnak, így a haza út is rövidebbnek tűnt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.