Sport

Szeged városa is köszöntötte a szegedi pólóhősöket + FOTÓK

Szeged városa is köszöntötte a szegedi pólóhősöket + FOTÓK

2013. november 20., szerda
Szeged városa is köszöntötte a szegedi pólóhősöket + FOTÓK
vizilabdazok_fogadasa04_gs

Szerda délben a szegedi városházán köszöntötték az immár háromszoros kupagyőztes A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatát.

A városháza házasságkötő termében rendezett fogadáson

Botka László

polgármester elöljáróban megköszönte a csapatnak, hogy sorozatban harmadszor hozták haza Szegedre a férfi vízilabda magyar kupát. Kiemelte, 10 évvel ezelőtt kezdte el a város támogatni kiemelt csapatként a klubot, épp akkor, amikor

Körtvélyessy Péter

, az egyesület elnöki székét elfoglalta, s akinek munkája emelte ebbe a magasságokba a szegedi pólót. A polgármester külön megköszönte a jelenlegi elnök asszonynak,

Cserhalmi Juliannának

és

Vincze Balázs

vezetőedzőnek a páratlan sikert. Botka László kitért arra, hogy nagyon kevés uszoda van Szegeden, a város által felhasznált támogatások az elmúlt években sportlétesítmények fejlesztésére nem adnak lehetőséget. A polgármester megemlítette, hogy tervben van az elkövetkező hét esztendőben futballstadion és kézilabdacsarnok is, de a legnagyobb szükség uszodára lenne. Az új hétéves Európai Uniós fejlesztési programban újdonságként Szeged külön 20 milliárd támogatást kap. Köszöntője után a polgármester a klub tagjainak átadta Szeged Város emlékplakettjét, majd fogadásra invitálta az edzésről érkező szegedi pólóhősöket. Cserhalmi Julianna még elmondta, örömteli, hogy elmozdulás látszik az uszodafejlesztés terén a jövőben, hiszen Szegeden is szükséges olyan nívós vízilétesítmény, amelyekben fordulóról fordulóra játszanak a szegedi pólósok amikor idegenben szerepelnek. Az elnök asszony is megköszönte csapatának a remek teljesítményt, kiemelve, hogy kiváló taktikával sikerült megnyerni a sorozatban harmadik kupadöntőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.