Sport

Labdarúgás: megsemmisítő UTC-győzelem a Nagymágocs felett + FOTÓK

Labdarúgás: megsemmisítő UTC-győzelem a Nagymágocs felett + FOTÓK

2013. szeptember 7., szombat
Labdarúgás: megsemmisítő UTC-győzelem a Nagymágocs felett + FOTÓK
utc_nagymagocs_mj-00111

Kiütéses, 12-1-es győzelem született a megyei I. osztály 4. fordulójában, az UTC Bernát és Ondrejó vezetésével rontotta el a nagymágocsiak napját. A hazaiak így a három pont megszerzésén túl gólarányuk jelentős javításának is örülhetnek.

Az első félidőben még úgy, ahogy tartották magukat Györgyi István tanítványai, 2-0-ás hátrányban szépíteni tudtak, s akkor úgy tűnt, szorosabb is lehet a mérkőzés. A második játékrészben kijött a két csapat közötti minőségi különbség, így ritkán látható győzelmet aratott a négy gólt szerző Bernát Péter és a triplázó Ondrejó Tamás vezette Ujszegedi TC. A Nagymágocs az utolsó 20 percben jószerével a pályán sem volt, a hazaiak pedig igazi gólfiesztával szolgálták ki szép számú közönségüket.

SZVSE-stadion, 100 néző
2013.09.07., 14.30
Ujszegedi TC
Nagymágocs SE
A mérkőzés befejeződött
játékvezető: Gyuga Zsolt • asszisztens: György Sándor, Fehér József
12
-
1

A megyei I. osztály 4. fordulójában:

Ujszegedi TC - Nagymágocs SE 12-1 (3-1)

Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző. Vezette: Gyuga Zsolt (György Sándor, Fehér József).

UTC:

Tombácz R. (Béry I. a szünetben) – Szűcs D. (Gajdacsi M. 65'), Kerepeczki Cs., Balogh Á., Mészáros Z. (Dürgő P. 61'), Szentes-Bíró T. (Bitó R. a szünetben), Mészáros T. (Péczeli Cs. 82'), Ondrejó T., Végh A., Brinszky A., Bernát P.

Vezetőedző:

Major László.

Nagymágocs:

Vígh S. – Takács B. (Erdélyi S. 69'), Sándor L., Takács Á., Fejes F. (Kerekes L. 61'), Markovics N., Kovács F., Sándor Z., Markovics I., Makai S., Szepesi J. (Farkas K. 75').

Vezetőedző:

Györgyi István.

Gólszerzők:

Ondrejó (7', 20', 72'), Végh (37', 65'), Bernát (55', 64', 80', 86'), Gajdacsi (70', 89'), Dürgő (84'), illetve Kovács (33'). Major László:

"Az igazat megvallva, osztálykülönbség volt a két együttes között. A második félidőben úgy játszott a csapatom, ahogy szerettem volna, egy-két érintéssel, gyorsan passzolva, miközben az ellenfelünk alaposan elfáradt. Nehéz mérkőzések állnak előttünk az elkövetkező fordulókban, elsődleges feladatunk most, hogy ezekre megfelelően felkészüljünk. A célunk továbbra is az, hogy a szezon végén a dobogós helyek valamelyikét megcsípjük."

Györgyi István:

"Sajnos ennyi bekapott gól után nem nagyon lehet mit mondani. Amit a mérkőzésre elterveztünk, egyáltalán nem jött össze. Még az első félidőben csak-csak tartottuk magunkat, de a második negyvenöt perc rémisztőre sikeredett. Minél hamarabb el kell felejtenünk ezt a mérkőzést, bár a hibáinkat nyilván át fogjuk beszélni. Ezzel azonban várni kell még pár napot, mert most még nagyon friss a seb a játékosokban."

Online közvetítésünk:

VÉGE
90'
Gyuga Zsolt irgalmas, nem hosszabbít. A második félidőben megalázó vereséget mért az UTC a Nagymágocsra, egyenlőtlen küzdelem lett a végére a meccsből.
89'
Gól! Bernát levágódó lövése után Gajdacsi lövi közvetlen közelről a tizenkettediket. 12-1!
86'
Gól! Dürgő adta vissza az aszisztot, Bernát már négygólos. 11-1!
84'
Gól! Bernát készített le a bal oldalon érkező Dürgőnek, aki kapásból kilőtte a hosszú alsót. 10-1!
82'
Csere a hazaiaknál, Péczeli Csaba is élvezheti kicsit a fiesztát, az imént gólpasszt jegyző Mészáros Tibor megy le.
80'
Gól! Mészáros Tibor jobb oldali beadását Bernát pofozta a hosszú alsóba a védők között. 9-1! A mágocsiak becsületére legyen mondva, szó nélkül tűrik a megpróbáltatást, nincs durváskodás a pályán.
77'
Majdnem itt a kilencedik! Kerepeczki lepte meg a kissé kint álló Vígh kapust 40 méterről egy íveléssel, a vendégek hálóőre még éppen ki tudta tolni a labdát szögletre.
75'
Szepesit hozza le Györgyi István, Farkas helyette a folytatásban a Nagymágocsnál.
72'
Gól! Brinszky készített le 16-ról, Ondrejó meglőtte a harmadik gólját. A mágocsiak nagyon szeretnének már túl lenni a meccsen... 8-1!
70'
GÓÓÓL!!! UTC-gála lett a meccsből! Gajdacsi kapott labdát lesgyanús szituációban, és míg a vendégek reklamáltak, ő belőtte csapata hetedik gólját. A spori megadta a találatot. 7-1!
65'
GÓÓÓL!!! Kezd csúnya lenni! Közvetlenül a cserét követően Végh Ariel vágott a kapuba egy 20 méteres szabadrúgást középről. 6-1!
65'
Ismét cserél Major László, lehetőséget ad a padon ülőknek is. Gajdacsi Mátyás érkezik Szűcs helyére.
64'
GÓÓÓL!!! Megint Bernát! Brinszkytől kapott újabb gólpasszt a fiatal csatár, aki ezúttal a büntetőterület bal oldaláról vette be a vendégek kapuját. 5-1!
63'
Újabb UTC-helyzet, Végh lőtt a tizenhatos jobb sarkáról, a rövidre tartó bombát Vígh öklözte ki.
61'
Változás a vendégeknél is, Fejes Ferenc helyett Kerekes László a pályán.
61'
Újabb csere az újszegedieknél, Mészáros Zoltánt a sérüléséből felépült Dürgő Péter váltja.
55'
GÓÓÓL!!! Brinszky löbbölt a labda alá 25 méterre a kaputól, a kiugratással Bernát két védő mellől ellépve a kapusig gyalogolt, majd bepöccintette az UTC negyedik gólját. 4-1!
51'
Megint egy UTC-ziccer! Lendületesen kezdik a félidőt a hazaiak. Ondrejó ment el a jobb szélen, az ötös magasságánál beadott, az érkező Bernát pedig 5 méterről, középről lőtt kapu mellé.
49'
Ondrejó rúghatta volna harmadik gólját, Végh jobb oldali szabadrúgását követően a lepattanót lőhette el szabadon 13 méterről. A labda lecsúszott a rendkívül aktív középpályás lábáról, bedobással folytatódik a mérkőzés...
46'
Kettőt cserélt Major László a szünetben, Szentes-Bíró Tamást Bitó Róbert, a kapus Tombácz Róbertet pedig Béry István váltotta a folytatásra.
46'
Folytatódik a mérkőzés, két csere a hazaiak csapatában, a mágocsiak változatlan felállásban érkeztek ki a második félidőre.
SZÜNET
45'
Nem hosszabbít Gyuga spori, 3-1-es hazai vezetéssel mehetnek öltözőbe a csapatok. A Nagymágocs becsülettel küzdött az első félidőben, de az UTC-nél láthatóan biztosabb helyen van a labda. A játékot elnézve további gólokat láthatunk majd a második félidőben, a kérdés csak az, milyen eloszlásban.
37'
GÓÓÓL!!! Rögtön válaszol az UTC! Végh Ariel szerzett labdát a félpályán és kettő az egyben mehettek a játékszert vezető Bernáttal Sándor Lászlóra. Bernát adott végül a tizenhatosnál középre, Végh pedig Vígh mellett belőtte a hazaiak harmadik gólját. 3-1!
33'
GÓÓÓL!!! Szépített a Nagymágocs! Egy szöglet után a beérkező labdára többen ugrottak egyszerre, köztük Tombácz is, a hazai kapus azonban kiejtette a labdát, az üresen álló Kovács Ferenc pedig köszönte szépen és a gólvonalra ugró Kerepeczki Csaba mellett kilőtte a rövid alsót. 2-1!
29'
Máris rácáfoltnak az újságíróra a vendégek, pontosabban Szepesi János! A 9-es mezszámú mágocsi két védőt kicselezve lőhetett a tizenhatos vonaláról a bal oldalról, de kevéssel eltévesztette a hosszú alsót.
28'
A helyzet változatlan, kezében tartja a játékot az újszegedi együttes, a mágocsiak egyelőre csak asszisztálni tudnak a hazaiak támadásaihoz.
20'
GÓÓÓL!!! Nincs kegyelem! Brinszky készített le lövésre a 16-os vonaláról, az érkező Ondrejó pedig kipókhálózta a bal felsőt! 2-0!
18'
Szöglethez jutott a Nagymágocs, a beívelés utáni felszabadítást Szepesi bombázta vissza a kapura, de nagyjából 6 métert tévesztett vertikális irányban. Mindenesetre kezdenek kijönni a pofonból a vendégek.
13'
Megint meglőhette volna a másodikat az UTC! Bernát ment végig a vendégek jobb oldali a védelmén, majd a 16-oson belülről a hosszú felső mellé csavart. Vígh kapus tehetetlenül nézte az esetet.
12'
Végh beadására Szentes-Bíró érkezett üresen, de 5 méterről a kapus kezébe fejelte a labdát.
11'
Egykapuznak a hazaiak, ezúttal Végh lőhetett 25-ről, a bomba a jobb felső mellett ment el.
7'
GÓÓÓL!!! És rögtön itt az első gól is, megint az UTC! Bizonytalankodott a vendégek védelme egy beadásnál, a kavarodás után a lecsorgó labdára Ondrejó érkezett és 13 méterről okosan kilőtte a bal alsót. 1-0!
5'
UTC-helyzettel kezdődik a meccs, Végh indította a bal szélen Bernát Pétert, aki a második hullámban érkező Brinszkyhez passzolt. Az ezt követő lövést Vígh védte, majd a kipattanó után érkező Végh-ismétlést szögletre tolta a vendégek kapusa.
1'
Gyuga Zsolt a sípjába fújt, kezdődik a meccs. A labdát az UTC csapata hozhatta játékba.
14:20: Az előzetesen megadott összeállításokhoz képest egyetlen változás van, a Nagymágocsnál Kerekes László helyett Fejes Ferenc kezd. 14:15: Üdvözöljük kedves olvasóinkat, a csapatok már a pályán melegítenek, lassan kezdődik a találkozó. Kellemes őszi időjárás uralkodik, felhőknek nyoma sincs, csak enyhe szél mérsékli a nagyjából 27-28 fokos meleget. Minden adott egy igazi futballcsemegéhez. Világos kék mezben szerepelnek majd a vendégek, hagyományos, tiszta fehér szerelésében látható az UTC. 14.30-kor Gyuga Zsolt sporttárs sípjelére indul az összecsapás és élő közvetítésünk, de természetesen már korábban is bejelentkezünk a SZVSE-stadionból.

A találkozó elé:

Beharangozó írásunk a két vezetőedző nyilatkozatával és a várható kezdőcsapatokkal ide kattintva olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.