Sport

Futsal: UTC-évzárás Gödöllőn

Futsal: UTC-évzárás Gödöllőn

2012. december 16., vasárnap
Futsal: UTC-évzárás Gödöllőn

Hétfő este idegenben köszön el 2012-től az UTC Futsal Team együttese a bajnokság 15. fordulójában: Brinszky Adrián egysége Gödöllőn lép pályára.

Legutóbb nagy csatában maradt alul az UTC Futsal Team Berettyóújfaluban (2-3), s így a tabella 3. helyén álló újszegedi gárda nem tudott elszakadni a 4. pozícióban tartózkodó a hétfő esti ellenféltől, amely gyengébb gólaránya miatt van a mieink mögött. Brinszky Adrián, az UTC vezetőedzője korábban úgy nyilatkozott, a Berettyóújfalu és Gödöllő-Vasas elleni idegenbeli meccseken jobban örülne 3 pontnak, mint 2-nek. Nos utóbbi már biztosan nem történik meg, az előbbiért a feladat pedig adott, ehhez le kell győzni a Bikákat hazai pályájukon. Szeptemberben a két fél szegedi összecsapásán 5-2-es hazai siker született, s abban a periódusban nem is volt jó passzban az ellenfél. Azóta azonban új lendületet vettek, mert bár ugyan még kikaptak a Haladástól is otthon, ezt követően már viszont csak a Győr elleni "kötelező", bár talán indokolatlanul nagy különbségű vereség következett (1-10), illetve egy megelepetésdöntetlen a DEAC-cal hazai környezetben. Ráadásul két hete óriási meccsen legyőzték 3-2-re a Berettyót, ugyancsak otthon. Kőkemény csatára lehet tehát számítani a hétfő este 19.30-kor a gödöllői Szent István Egyetem sportcsarnokában rendezendő találkozón! A fordulóból már korábban lebonyolították a Rába - Rubeola mérkőzést (10-0), pénteken pedig lejátszották a Veszprém - Haladás találkozót, melyen meglepetésre a bakonyiak 4-1-es győzelmet arattak a vasiak felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.