Sport

Kézilabda: szombaton jön a végső csata

Kézilabda: szombaton jön a végső csata

2012. május 17., csütörtök
Kézilabda: szombaton jön a végső csata

Ismét Veszprémbe tart a Pick Szeged. Szombat délben, 12.45-től a bajnoki döntő harmadik összecsapásán lép pályára a Skaliczki-gárda.

A két győzelemig tartó párharc 1-1-re áll, miután vasárnap a Pick az újszegedi sportcsarnokban, az ilyenkor már megszokott teltház előtt, csakúgy mint az alapszakaszban, 24-23-ra diadalmaskodott az örök rivális veszprémiek ellen. A nagy csatában kivívott győzelmet követően a szegediek hétfőn pihentek, kedd este tartották első edzésüket a mindent eldöntő összecsapásra készülve. Jó hír, hogy az egységben mindenki egészséges, bár a végig remekül védő

Tatai Péter

-

mint a klub honlapjának elmondta

- kisebb bokafájdalmakkal küzdött, de hétfő estére már az is rendbe jött. Tatus és

Mikler Roland

bravúrjaira Veszprémben is nagy szükség lesz, hiszen a finálé első meccsén nem ment egyikőjüknek sem, s a védekezési hibák és gyengébb támadójáték miatt 11 góllal nyert a Mocsai-alakulat. A vendéglátók háza tájáról származó hír szerint

Perez Carlos

sérülése is sokat javult - a kubai származású honosított óriási termetű átlövő a szegedi derbi utolsó perceiben szenvedett combsérülést - csütörtöktől már a társakkal edz, szinte biztos, hogy szombaton vele is farkasszemet kell nézniük a Tisza-partiaknak. Buday Dánielék pénteken délben még tartanak egy edzést az újszegedi sportcsarnokban, majd még aznap útnak indulnak a Balatonhoz. A DAKE szervezésében ismét indul szurkolói busz, melyre a szurkolók Facebook-oldalán lehet jelentkezni. A Veszprém - Pick döntő utolsó felvonása szombaton 12.45-től kezdődik, portálunk folyamatosan frissülő, szöveges online közvetítés formájában számol be a nagy csatáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.