Sport

JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Kecskemét meccsre!

JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Kecskemét meccsre!

2011. november 17., csütörtök
JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Kecskemét meccsre!

A Szedeák és a SZEGEDma.hu közös játékában tíz darab kétszemélyes belépő keresi gazdáját a vasárnapi NB I/A-s férfi kosárlabda-mérkőzésre!

A férfi kosárlabda NB I/A csoportos bajnokság 7. fordulójában a T.O.M. Controll-Kecskeméti KSE együttesét fogadja a Naturtex-SZTE-Szedeák vasárnap 17.30-as kezdéssel. A Bács megyeiek látogatása igazi presztízscsatát ígér, várhatóan sok néző látogat ki az újszegedi sportcsarnokba, Kecskemétről is érkeznek drukkerek. A Naturtex-SZTE-Szedeák és a SZEGEDma.hu jóvoltából belépőket nyerhetnek a vasárnapi mérkőzésre azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Ki ellen nyerte első mérkőzését a 2011/12-es bajnokságban a Szedeák?

A, Sopron B, Albacomp C, Szolnok

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával november 17-e (csütörtök) 16 óráig. A helyes megfejtők között tíz darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki (ezeket majd szerkesztőségünkben, a Szeged, Szentháromság utca 77. szám alatt vehetik át csütörtökön délután, illetve pénteken).

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Melyik csapatban játszott az előző szezonban a Jászberény centere, Jonathan Jones?

A, Szolnok B, Albacomp C, Atomerőmű

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával november 30-a (szerda) 16 óráig. A helyes megfejtők között tíz darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki (ezeket majd szerkesztőségünkben, a Szeged, Szentháromság utca 77. szám alatt vehetik át csütörtökön, illetve pénteken). A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Gyűjtés

A soron következő bajnoki találkozóhoz jótékonysági akció is kapcsolódik. Játékot, sporteszközöket, ruhát gyűjtenek a karácsony közeledtével a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosarasai

Böjte Csaba

ferences szerzetes dévai árváinak. A klub a nehéz sorsú gyermekekre és fiatalokra gondol akkor, mikor arra kéri a szegedieket, hogy a december 2-án (pénteken) 18 órakor kezdődő Jászberény elleni bajnoki mérkőzésre, minden lelkes szurkoló egy kis adománnyal érkezzen az újszegedi sportcsarnokba. Lehet az használt, de jó állapotú játék, sporteszköz, gyermek és ifjúsági ruha, melyből karácsonyi ajándék lesz a Dévai Szent Ferenc Alapítvány kis lakóinak. A Szent Ferenc Alapítvány egyebek között a dél-erdélyi szász városban, Déván működtet óvodát, iskolát, kollégiumot és gyermekvédelmi központot több száz gyermek számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.