Sport

Könnyedén verte a Tatabányát a Pick Szeged

Könnyedén verte a Tatabányát a Pick Szeged

2009. március 25., szerda
Könnyedén verte a Tatabányát a Pick Szeged

Rendkívül sima győzelmet aratott a Szeged a Tatabánya fölött a Budapest Bank Férfi Kézilabdaligában szerdán. A hazai együttesben azonban két játékos is megsérült, ami nem jó hír a közelgő KEK-negyeddöntő előtt.

A 23. körben lejátszott mérkőzésen a nemrég felépült

Petar Nenadics

és a csapatkapitány

Vadkerti Attila

is sérülést szenvedett: a szerb fiúnak a bokája fordult ki, míg a szélsőnek a térdével adódtak problémák. Reméljük, mindketten ott lehetnek a pályán vasárnap, amikor a Pick Szeged Németországban lép pályára a Nordhorn elleni KEK-negyeddöntő odavágóján. Ami a bajnokságot illeti, az alapszakaszból még három forduló van hátra: az áprilisi PLER, Dunaferr és Debrecen elleni meccsek eredményétől függetlenül már gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Tisza-partiak az MKB Veszprém mögött másodikként zárnak.

A Budapest Bank Férfi Kézilabdaliga 23. fordulójában: Pick Szeged – Tatabánya Carbonex KC 33-22 (15-10).

Pick Szeged: Puljezevics – Ghionea 7/1, Krivokapics, Nenadics 2, Zubai 3, Petrea 4, Zvizej 3 (1). Csere: Marjanac (kapus), Oszmajics 3, Laluska 6, Herbert 3, Katzirz 1, Vadkerti 1. Vezetőedző: Vladan Matics.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.