Politika

Orbán Viktor: Hosszú nap és fontos tárgyalások előtt állunk

Orbán Viktor: Hosszú nap és fontos tárgyalások előtt állunk

A miniszterelnök vezetésével tegnap este elkezdődött a kihelyezett kormányülés.

3 órája
Fotó: Fischer Zoltán
Orbán Viktor: Hosszú nap és fontos tárgyalások előtt állunk

Kihelyezett kormányülés Geszten. Mindenki a fedélzeten. Hosszú napnak nézünk elébe – írja legújabb Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor.

 

Magyarország miniszterelnökének vezetésével már tegnap este elkezdődött a kihelyezett kormányülés, amelyet a Békés vármegyei Geszten, a Tisza-kastélyban tartanak. A kormányülésen a miniszterek a kormány őszi feladattervéről és a gazdasági semlegesség programjáról tárgyalnak. Kedd este összeült a kormány nemzetbiztonsági kabinetje is a kihelyezett kormányülés helyszínén, ugyanis Irán több száz rakétát lőtt ki Izraelre. A testület, amelynek tagjai a védelmi ügyekben illetékes miniszterek és a nemzetbiztonsági főtanácsadó, áttekintette a Közel-Keleten kialakult háborús helyzet fejleményeit és lehetséges következményeit. Jelentést kaptak Magyarország és térségben tartózkodó magyar állampolgárok biztonsági helyzetéről.

Minden magyart biztonságban akarunk tudni

– írta tegnapi Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.