Politika

Menczer Tamás: A tét hatalmas (Videó)

Menczer Tamás: A tét hatalmas (Videó)

2024. június 4., kedd
Menczer Tamás: A tét hatalmas (Videó)

– Vasárnap választunk és döntünk. Arról döntünk, hogy háborút vagy békét akarunk – mondta a közösségi oldalára feltett videóban a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

 

A következő napokban több százezer embert hívunk fel aktivistáink segítségével, és ebben a munkában vezető politikusaink, így Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz. Vasárnap választunk és döntünk. Arról döntünk, hogy háborút vagy békét akarunk. 

– fogalmazott közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

 

Menczer Tamás szerint „ha rosszul döntünk és elindulunk a háború felé, akkor ezt a döntésünket soha többet nem tudjuk megváltoztatni, kijavítani.”

A valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszában vagyunk, most a mozgósítás a legfontosabb. Az ellenfél ott lesz vasárnap. Legyünk ott mi is mindannyian! Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Vasárnap csak a béke, csak a Fidesz!

– zárta bejegyzését Menczer Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.