Politika

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

 Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

2024. május 25., szombat
 Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.

 

Menczer Tamás a felvételen - hallgatósága előtt - felidézte, hogy Orbán Viktor az elmúlt években a Covid-világjárvány, a bevándorlás, a gazdasági válság, háború miatt bekövetkező gazdasági válság, szankciók és az energiaválság idején is "mindig meg tudta védeni a magyar érdekeket és most is meg tudja védeni Magyarország békéjét és biztonságát".

A kormánypártok kommunikációs igazgatója a magyar kormányfőt egy válságálló, kipróbált miniszterelnöknek nevezve azt hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor Magyarország békéjét és biztonságát csak akkor tudja megvédeni, ha mindenki mellette áll, "ha a közösségünk minden tagja ott lesz mellette június 9-én".

Menczer Tamás mindenkitől azt kérte, hogy ha módjukban áll, akkor legyenek ott június 1-jén a Békemeneten, aztán 9-én a szavazás során és vigyék el magukkal a közösségük minden tagját, mert - mint fogalmazott - 

"ha mindannyian elmegyünk, akkor győzünk, ahogy szoktunk, és a győzelem az mindig jól állt nekünk".

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.