Politika

Kormányülést tart szerdán Orbán Viktor

Kormányülést tart szerdán Orbán Viktor

Fontos dolgokról születhet ma döntés

2024. május 22., szerda
Kormányülést tart szerdán Orbán Viktor

Kormányülést tart a kabinet szerda délelőtt, az eseményről elsőként Lázár János építési és közlekedési miniszter posztolt, majd Tuzson Bence igazságügyi miniszter is bejelentkezett az ülésre érkezve.

 

A szokásos rend szerint ismét összeült szerdán a kormány a Karmelita kolostorban. A eseményről elsőként Lázár János építési és közlekedési miniszter posztolt, aki közösségi oldalán ismertette napi programját. Ebben a kampányesemények előtt kapott helyet a kormányülés.

 

Szerda délelőtt kilenc órakor pedig az igazságügyi miniszter, Tuzson Bence is kirakott egy fotót, amint épp megérkezett a Karmelitába.

 

A tárcavezetők nem árultak el részleteket arról, pontosan mi kerül majd terítékre a szerdai ülésen, az ott meghozott döntéseket feltehetően csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő ismerteti majd a Kormányinfón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.