Politika

Deutsch Tamás: turbó fokozatba kapcsoltak a brüsszeli bürokraták Magyarország ellen

Deutsch Tamás: turbó fokozatba kapcsoltak a brüsszeli bürokraták Magyarország ellen

2024. április 6., szombat
Deutsch Tamás: turbó fokozatba kapcsoltak a brüsszeli bürokraták Magyarország ellen

A brüsszeli bürokraták turbó fokozatba kapcsoltak Magyarország ellen, az európai parlamenti (EP-) választás előtti utolsó, jövő heti plenáris ülésen a ki tudja hányadik magyar vitát rendezik majd - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője szombati videójában.

 

Deutsch Tamás az MTI-hez eljuttatott felvételen arról beszélt, a jövő héten lesz a júniusi EP-választások előtt az Európai Parlament utolsó brüsszeli mini plenáris ülése.

Az EP baloldali többsége a magyar dollárbaloldallal közösen a szokásos hazugságokra, rágalmakra és már kínban fogant ürügyekre építő, ki tudja hányadik magyar vitát rendezi majd jövő szerdán

- tette hozzá. Kiemelte: nem is egy, "hanem kapásból két" vitát rendeznek Magyarországról.

Azért támadják Magyarországot, mert nemet mondunk az illegális migrációra, a genderőrületre és mert továbbra is elutasítjuk Brüsszel háborúpárti álláspontját, a béke pártján állunk, úgy gondoljuk, hogy azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség

- jelentette ki.

Deutsch Tamás közölte:

az európai baloldal a cikluszárás előtt a most még meglévő európai parlamenti többségével mindenáron át akarja erőltetni a katasztrofális migrációs paktumot a jövő héten.

Ráadásul a dollárbaloldal EP-képviselői a magyar emberek többszöri akaratnyilvánításával szemben támogatják ezt az őrült migrációs paktumot. De mesterkedjenek bárhogyan is Brüsszelben, határozottan elutasítjuk a migrációs paktumot és nem fogjuk hagyni, hogy hazánkból bevándorlóországot csináljanak

- emelte ki.

A Fidesz-KDNP EP-listavezetője arról is beszélt, "Brüsszelnek az sem tetszik, hogy hazánk békepárti álláspontot képvisel".

Brüsszel és a dollárbaloldal az első pillanattól kezdve háborús lázban égnek. Az elvakult brüsszeli háborúpártiak a háború kiterjesztését, kiszélesítését, eszkalációját akarják, ami nagyon könnyen elvezethet bennünket a harmadik világháborúhoz

- mondta.

A politikus hangsúlyozta: "nem fogjuk hagyni, hogy belepréseljenek minket a háborúba".

Deutsch Tamás szerint "Brüsszelben változás kell, június 9-én el kell zavarni a háborúpárti brüsszeli bürokratákat és a saját hazájuk ellen áskálódó magyar dollárbaloldali EP-képviselőket is".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.