Politika

Nemzeti konzultáció: óriási az elutasítás a külföldi beavatkozással szemben

Nemzeti konzultáció: óriási az elutasítás a külföldi beavatkozással szemben

2024. január 30., kedd
Nemzeti konzultáció: óriási az elutasítás a külföldi beavatkozással szemben

A nemzeti konzultáció eredményei megmutatták, hogy óriási elutasítás övezi a külföldi befolyásszerzést - mondta Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese.

 

 

A frakcióvezető-helyettes szerint a modern magyar politikatörténetben nem volt még példa arra, hogy pártokat vásároljanak meg külföldi erők. Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje azonban kikotyogta, hogy az összefogás közös kampányát négymilliárd forintnyi dollárral egészítették ki, ami nyílt befolyásolási kísérlet.

A külföldi pénzek elfogadásával a dollárbaloldal egy több mint harmincéves konszenzust rúgott fel, ráadásul az is kiderült, hogy Karácsony Gergely egyesületébe is kötegelve vándoroltak az eurómilliók.

 Az eddigi vizsgálatok rámutattak arra, hogy a teljes "dollárbaloldalt" behálózták a külföldi pénzek

Szerinte a magyarok joggal várják el, hogy az állam garantálni tudja a saját maga függetlenségét, és hogy el tudjon hárítani minden külföldi befolyásolási kísérletet.

A nemzeti konzultációban erről is elmondhatták a véleményüket a magyar emberek: nem meglepő, hogy óriási elutasítás övezi a külföldi befolyásolási kísérleteket, és a magyarok kiállnak a törvényi szigorítás mellett.

Éppen ezért a Fidesz és a KDNP a szuverenitásvédelmi törvényen keresztül zárja el azokat a kiskapukat, amiket a "dollárbaloldal" kihasznált az előző választás alkalmával - jelezte.

Nekünk továbbra is első a nemzeti szuverenitásunk megvédése és minden külföldi befolyásolási kísérlet elhárítása. Nekünk továbbra is Magyarország az első!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.