Politika

Orbán Viktor 5+1 pontban összegezte az elmúlt hónapot

Orbán Viktor 5+1 pontban összegezte az elmúlt hónapot

Kovács György
2023. december 2., szombat
Orbán Viktor 5+1 pontban összegezte az elmúlt hónapot

A miniszterelnök TikTok oldalán foglalta össze 5+1 pontban november főbb történéseit. 

 

 

1. Veretlenül az Eb-re

Minden meccs addig tart, amíg meg nem nyerjük. Gratulálok Marco Rossinak és a nemzet csapatának. Jövőre együtt énekelhetjük Németországban, hogy megjöttek a magyarok!

2. Nindzsakormány vs. Brüsszel

A legjobb védekezés a támadás

- kezdte a második pontot a kormányfő. Kifejtette, legélesebb fegyverünk, kardunk az a nemzeti konzultáció. Brüsszelben azt a döntést akarják meghozni, hogy a magyarok pénzét átadják az ukránoknak, hogy azzal finanszírozzák a háborút.

Szerintünk ez így nincsen jól. A háborúnak minél hamarabb véget kell vetni. Ideje, hogy eljöjjön a béke, és a bürokraták is megértsék, hogy nincs fontosabb dolog, mint a béke.

3. Magyarország legnagyobb hadgyakorlata

Gratulált a Magyar Honvédség azon teljesítményéhez, amely szinten már rég nem volt.

A huszárok alakulnak, a hadsereg egyre jobban néz ki, de az építését még folytatnunk kell: A békéhez erő kell, az erőhöz pedig hadsereg.

4. Keresd a nőt!

Hollandiában választást tartottak, a barátunk, Wilders úr nyerte meg a választást. Ő régi és komoly szövetségesünk a bevándorlás elleni harcban. Komoly és erős ember, és okos is, hiszen magyar felesége van.

5. Egy számjegyű infláció

Emlékeztetett, a kormány kisegítette a Nemzeti Bankot, amely hatására sikerült 10% alá vinni az inflációt. Hozzátette, ez a nagy teljesítmény az ország közös eredménye.

Jövőre megindítjuk a rakétákat, jöhetnek a béremelések.

+1. Mindjárt itt a karácsony

Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett.

- kezdte sorait, amelyhez a videóba beszúrt képet és cikket is az esetről. Majd azzal zárta, a novembernek befellegzett, közeleg az advent, azaz az év legszebb hetei állnak előttünk.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.