Politika

Vasárnap után hétfőn is zavaros fejtegetésbe kezdett Gyurcsány Ferenc

Vasárnap után hétfőn is zavaros fejtegetésbe kezdett Gyurcsány Ferenc

2023. október 23., hétfő
Vasárnap után hétfőn is zavaros fejtegetésbe kezdett Gyurcsány Ferenc

Zavaros fejtegetésbe kezdett Gyurcsány Ferenc. A 17 évvel ezelőtti véres október 23-ért felelős akkori miniszterelnök, arról beszélt, hogy október 23-a megszűnt a nemzet ködös ünnepének lenni.

Ma nincs állami megemlékezés, vagy csak állami megemlékezés van és nincs ünnep

– mondta szó szerint.

Úgy véli hogy az ünnepről megemlékezik a hivatalosság és az ünnep őrzői, azaz ők – próbálta kisajátítani október 23-át Gyurcsány Ferenc, aki egyébként a mai napig az Apró-villa lakója. Hozzátette, vannak akik kifordítják és hamisítják az ünnep üzenetét, ezek az emberek az állam, a hatalom emberei. 

Az ünnep szellemét viszont Gyurcsányék őrzik, akik egyre kevesebben vannak – sajnálkozott az egykori kormányfő. Úgy vélekedett, senki nem tud beszélni a nemzet egésze nevében, mert ez a nap nem egységes a nemzet lelkében, szívében és az agyában.

Az igencsak zavaros okfejtés teljes egészében itt megnézhető:

A miniszterelnök vasárnap, pártja 12. születésnapján is hasonlóan zavaros okfejtésbe kezdett. Akkor azt próbálta megmagyarázni, hogy a a DK egy felnőtt, komoly, tisztességes, becsületes párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.