Politika

Német Ferenc: gyurcsányi szellemiség hatja át a szegedi városházát

Német Ferenc: gyurcsányi szellemiség hatja át a szegedi városházát

2023. február 24., péntek
Német Ferenc: gyurcsányi szellemiség hatja át a szegedi városházát

Az utóbbi hónapokban ismét visszatért a gyurcsányi szellemiség a szegedi városházára, pedig azt hittük, azt már régen magunk mögött hagytuk – kezdte pénteki sajtótájékoztatóját a Fidesz önkormányzati képviselője.

Német Ferenc emlékeztetett, Gyurcsány Ferenc szegedi embere, a DK-s Binszki József tavaly októberben döntés elé helyezte Botka László polgármestert: vagy megválasztja helyettesévé, vagyis várospolitikai alpolgármesterévé, vagy oda a baloldali koalíció közgyűlési többsége.

Botka László elfogadta a visszautasíthatatlan ajánlatot, Azóta gyurcsányi szellemiség hatja át a városházát, ami megmutatkozik a korábbinál is érzéketlenebb és agresszívabb vezetési stílusban mind a városházán, mind a cégeknél és intézményeknél, ahol a Demokratikus Koalíció egyre inkább igyekszik érvényesíteni befolyását.

fogalmazott.

A képviselő kiemelte, ennek egyik megnyilvánulása, hogy az alpolgármester fia máris állást kapott az IKV-nál.

Német Ferenc szerint Botka László propagandacsapata újraszerkesztheti azokat a kiadványokat, amelyekből korábban kiretusálták Gyurcsány Ferencet.

Az öszödi böszme és emberei vezető helyet követelnek maguknak a szegedi baloldalon. Gyurcsány Ferenc ismét teljesen maga alá gyűri a szegedi baloldalt, ahogyan teszi azt napról napra a magyarországi dollárbaloldallal – húzta alá Német Ferenc.

A képviselő emlékeztetett, Magyarországon egy baloldal van, és annak egyértelműen Gyurcsány Ferenc a vezetője.

Ez a baloldal ugyanaz a baloldal, amely Szegeden működik immár teljes mértékben a gyurcsányi tempóban. Ez a baloldal zárja be a szülők tiltakozása ellenére az óvodákat, alkot hétből hétszer törvénytelen lakásrendeletet, szed be törvénytelenül óvadékot, és közjegyzői díjat a szociális lakásban élőktől, de visszafizetni már nem akarja a jogellenesen elvett pénzt. Ez a baloldal akar utcára tenni egészségügyi dolgozókat és pedagógusokat, nem ismerve el, hogy lakhatásuk biztosítása közérdek a szegediek érdeke. Ez a baloldal emeli egekbe a gyermekétkeztetési díjakat, ez a baloldal terjeszti ki júliustól a parkolási díjzónák határait, hogy az amúgy is egekbe emelt parkolási díjakat újabb ezrektől és ezrektől vasalják be.

sorolta.

Német Ferenc végezetül arra hívta fel a figyelmet, hogy a gyurcsányista baloldal ajánlata a szegediek megsarcolása, a megszorítás politikája.

Szeged és a szegediek ennél biztosan többet érdemelnek!

zárta gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.