Politika

Botka a petőfitelepi böllérnapokon járt

Botka a petőfitelepi böllérnapokon járt

2022. február 7., hétfő
Botka a petőfitelepi böllérnapokon járt

Szeged polgármestere a hétvégén kilátogatott Petőfitelepre, a Böllérnapokra. A közösségi oldalán megjelent poszt szerint különösen nagy volt az öröm annak fényében, hogy a koronavírus-járvány miatt tavaly nem tudták megtartani.

Mihálffy Béla és Orbán Viktor öttömösi disznóvágása után most Botka is parádézott egyet: a hétvégén Petőfitelepen rendezték meg egy év kihagyás után ismét a böllérnapokat. Ennek apropóján megjegyezte: bízik abban, hogy idén már minden kisebb-nagyobb rendezvényt meg tudnak tartani majd a városban. Azt is hozzátette, hogy szerinte a közös élmények összetartják a helyi közösségeket, melynek részeként minden városrésznek megvan a maga programja.

Noha az önkormányzati kiadvány igen lesújtóan nyilatkozott a Fidesz öttömösi akciójáról, a polgármester akciója egyelőre úgy tűnik, hogy rendben van.

(Borítókép forrása: Botka László Facebook-oldala)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.