Politika

Lázár János: Márki-Zay Péter egy politikai potyautas

Lázár János: Márki-Zay Péter egy politikai potyautas

2021. november 29., hétfő
Lázár János: Márki-Zay Péter egy politikai potyautas

" Márki-Zay Péter a szokásos stílusában most is csúsztatott párat, amikor a tram-train költségeiről, megvalósításáról, vagy épp menetrendjéről beszélt.

Ezután csöndben visszavonta azt az ígéretét, hogy a vásárhelyi közösségi közlekedés ingyenes lesz. Bejelentette ugyanis, hogy a tram-trainre ez már nem vonatkozik, mert Lázár…

De a nap híre mégsem ez, hanem az, hogy a tram-traint megterveztük, kilobbiztuk és megcsináltuk. Jó utat, Vásárhely!" – fogalmazott közösségi oldalán Lázár János.

Mint azt a SzegedMa megírta, hétfő hajnalban első alkalommal indult el utasokkal a fedélzetén a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő tram-train. A történelmi eseményről készült fotógalériánkat itt tekintheti meg:

https://szegedma.hu/2021/11/begordult-szegedre-az-elso-menetrend-szerinti-tram-train

A nap folyamán az utasokat is megkérdeztük, mi a véleményük Magyarország első vasútvillamosáról. Többségük szerint egyöntetű siker a tram-train!

https://szegedma.hu/2021/11/egyontetu-siker-a-tram-train



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.