Politika

Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely új polgármestere

Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely új polgármestere

2018. február 25., vasárnap
Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely új polgármestere

Percről-percre tudósítottunk az utóbbi évek legfontosabb választásáról. 16%-al győzték le a Fideszt.

22:09 - Köszönjük egész napos figyelmüket. Tudósításunkat mára befejeztük. Jó éjszakát mindenkinek!

21: 55 - Hegedűs Zoltán: A piszkos kampány győzött a tisztességes munka fölött / Lázár János gratulált Márki-Zaynak

Hegedűs bejelentette, hétfőn lemond az alpolgármesteri pozícióról. Lázár János azt mondta, a napokban értékelik majd a választás eredményeit, de azt tudja mondani, hogy "Hajrá, Hódmezővásárhelynek fejlődnie kell a továbbiakban is." Újságírói kérdésre válaszolva Lázár közölte, Márki-Zay olyan szerződést hoz nyilvánosságra, amilyet csak akar, immár ő a polgármester.

21:33: Perceken belül kezdődik a Fidesz sajtótájékoztatója.
21:10 - Sajtótájékoztatót tart Hegedűs Zoltán - Márki-Zay a szeretettel győzött

Perceken belül kezdődik, ha jól értesültünk, a Fideszes jelölt tájékoztatója, kollégáink a helyszínre tartanak. Hogy Márki-Zay Péteréknél pontosan mi folyik, azt csak más portálok élő közvetítéséből tudjuk, a stábunkat ugyanis - számunkra érthetetlen okból - kidobták az eredményváróról. Márki arról beszél, hogy a szeretet győzött és máshol is le lehet győzni a Fideszt, nem csak Vásárhelyen. Össze kell fogni, mert együtt erősek, külön-külön viszont gyengék. Holnaptól felvirágoztatja Hódmezővásárhelyet és elvágja azokat a damilokat, amikkel "rángatják" a fideszes képviselőket is - magyarázta. Abban bízik, hogy a helyi képviselők is megértették, a vásárhelyiek változást akarnak, ezért együtt fognak működni vele.

20:52: Márki-Zay: 3608 szavazttal nyert

100%-os feldolgozottság mellett az eredmény:

Márki-Zay Péter (Független) 57,49%

Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) 41,63% Hernádi Gyula (Független) 0,88%

20:28 - Javában ünnepelnek Márki-Zay Péteréknél

 

19:06 - Éppen most dobták ki kollégánkat Márki-Zay eredményvárójáról - miközben a fél magyar sajtó ott ücsörög

Mutatjuk is:

Napközben még semmi baj nem volt a stábunkkal, a független jelölt örömmel nyilatkozott is nekünk, ahogy az lent olvasható. Nem tudjuk, mi történt az elmúlt pár percben, amiért mégsem mehettünk be (noha számos újságíró ott van bent), de igyekszünk kideríteni.

19:00 - VÉGE a szavazásnak

Most iszunk egy kávét, de pár perc múlva folytatjuk tovább az élő tudósítást. Mivel a Fidesz kegyeleti okokból nem tart eredményvárót, Márki-Zay Péterhez megyünk a Vuk Vendéglőbe. Onnan jelentkezünk mindjárt.

18:50 - Valaki elfáradt a végére - Valaki bukik

Brutális lendülettel indult, a végére azonban kissé leült a szavazási kedv, de még mindig van pár perc. 10 percel az urnazárás előtt még nem sikerült átlépni a bűvös 65%-os határt, ami Márki-Zay szerint minimum kell a győzelemhez. (Vagyis nem tudjuk, hogy sikerült-e, de 18:30-ig biztosan nem.) Az utolsó másfél órából az látszott, hogy elfáradtak a szavazók, de hogy pontosan melyik oldalé, az majd később derülhet ki. Egyáltalán nem reprezentatív exit pollunk alapján a Fidesz jelöltje nyert, de természetesen ez semmit nem jelent. A vásárhelyi utcákon nagy zakóról beszélnek, épp csak azon megy a vita, hogy ki bukott.

18:40 - A vásárhelyiek 61,35%-a szavazott eddig - alig 20 perc maradt a voksolás végig

Többre számítottunk. Így is nagyon szép: 22.515 ember ikszelt ma 18:30-ig valamelyik jelöltre a három közül.

18:27 - Pár perc és megjön az utolsó részvételi adat az urnazárás előtt

A mi tippünk: 64,6%

18:18 - Újabb mozgósító posztot pakolt ki Facebookra Márki

Úgy látszik, nagyon bízik a közösségi oldalában. Ezzel buzdít:

18:00 - A pentagon titkai

Ha valaki nem tudna mit kezdeni magával este Vásárhelyen, akkor

menjen moziba

. 18:15-kor A Pentagon titkai lesz műsoron:

20:30-tól pedig a Valami Amerika 3. részét vetítik.

17:48 - Újabb adat érkezik 18:30-kor Aztán 19:00-kor bezár a bazár, nem lehet tovább szavazni. Most úgy becsülik, hogy olyan 21 óra körül már lehet tudni, ki nyert.
17:41 - Lázár János nagyon nyugodt Bár pár órával ezelőtti az infó, de az ATV szerint Lázár János akkor nagyon nyugodt volt. Olyannyira, hogy ezt még Márki is szóvátette a lenti, félbeszakadt videóban: láthatóan idegesítette is a helyzet. Azért ennyire nyugodt a miniszter az ATV forrása szerint, mert "jók voltak a belső, fideszes mérések" és minden a terv szerint halad: a Fidesz számított erre a magas részvételre. Hamarosan kiderül, hogy mennyire volt indokolt ez a nyugodtság.

17:14 - Hoppácska: 57,47% szavazott már

Kis megtorpanás állt be, de azért ez bőven szép eredmény így 17 óra felé. Ebből még bármi lehet, szinte biztosnak látszik, hogy 60-65% lesz a részvétel, ha nem magasabb. 21.091 vásárhelyi húzta már be az ikszet ma valakire. Még 15.609 szavazó maradt "tartalékban".
17:00 - Lehet, hogy nem lesz több Márki-Zay videó a következő 20-30 percben, mert lemerült a telefonja!!! Pont a legrosszabbkor merült le Márki telefonja - ezt ő maga árulta el. Azért itt van egy új, félig elmondott videó - ma már vagy az ötödik:
16:45 - Gyurcsány Ferenc szerint jó jel a magas részvétel Hódmezővásárhelyen Ki is fejtette a Facebookon részletesen:
16:43: Politikai kommunikátorok figyelmébe ajánljuk a következő interjúnkat Van, aki azt sem tudja, miért szavazott az egyik jelöltre; míg a másik a változásra akart szavazni, de a folytonosságot képviselő jelöltre ikszelt. Politikai kommunikátor legyen a talpán az, aki megfejti, mi alapján dönt a kocsma népe. A lényeg ez...:
...de azért mutatjuk a többit is. A programok mentén választottak polgármestert a vásárhelyi alkohol kedvelők, volt aki meg is fürdött szavazás előtt, de akadt olyan is, aki nem tudta elmondani miért akar változást.
16:31 - S.ú.l.y.o.s. interjúval jelentkezünk újra A politikusok az acélos részvételi adatokon lamentálgatnak: tippelni sem akarnak egyelőre (lásd lentebb). Tehát mivel most kisebb üresjárat van, és van még bő félóránk a következő adatokig; stábunk bevette magát Vásárhely kevésbé turistacsalogató övezetébe, hogy megtudjuk, a vakuktól csillogó felszín mögötti valóságban mit gondolnak az emberek arról, ami most körülöttük folyik. Ebben az intézményben jártunk, perceken belül jüvünk a videóval!
16:00 - Breaking: AVuk Vendéglőben várja az eredményeket Márki-Zay Péter Ami hivatalosan este 22 óra körül lesz meg, de ha jól emlékeznek a számokra a szavazóköri delegáltak, akkor lehet, hogy előbb is tudni lehet majd nagyjából az eredményt. A Fidesz kegyeleti okokból nem tart eredményvárót - közölték korábban. Mivel most üresjárat van, beteszem ezt ide:
15:37 - Nyertünk! Valaki ma sokat nyert idebent: fotókavalkáddal jelentkezett Márki-Zay a Facebookon, szavazásra buzdított, meg belinkelte a Jobbik közeli N1TV videóját. (Lesz itt még saját videója is!)
15:25 - Hivatalosan senki nem kommentálja a részvételt Nem hivatalosan se. Abszolút kivárás van - tudtuk meg. A Fidesz némasági fogadalmat kötött ma, de Márki-Zay csapata sem akarja egyelőre kommentálni az igen magas részvételt, Hernádi pedig még mindig nem került elő. Úgy tudjuk, az erősebbik független jelöltnél egyelőre nem biztosak abban, hogy ők állnak jobban; illetve azt sem tudják, hogy minek is köszönhető ez a nagy számú szavazat. Tehát most úgy néz ki, 19 óra előtt biztosan nem mond senki semmit. (Azért mi arra fogadtunk itt a szerkesztőségben, hogy lesz még legalább 2 mozgósító videója Márki-Zay Péternek a Facebookon, és talán még 1-2 új fotó is! - a szerk.)

15:13 - 49,11%-os a részvétel: még mindig kétszer annyian szavaznak, mint korábban

Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem csökkent az aktivitás a városban; úgy rohamozzák a fülkéket a vásárhelyiek, mintha nem lenne holnap! 18.023 ember ment el délután három óráig voksolni. Még kétszer jön adat az esti, kvázi eredményhirdetésig.
A legizgalmasabb két mutatószám érkezik majd egyébként délután 17 órakor, majd 18:30-kor, mert ilyenkor van a "holtpont".
14:44 - Fideszes szavazókra hajt Hernádi Gyula? Azt nem tudjuk, hogy még mindig tart-e a délutáni kirándulása a másik független, ex-MSZP-s vásárhelyi jelöltnek (lásd 13:22-es frissítésünket - a szerk.), de hogy lenyúlta a Fidesz szlogenjét, az szinte biztos. Míg ugyanis Orbán Viktor legújabb jelmondata az, hogy "Magyarország az első!", addig ugyanez Hernádié is - épp csak Vásárhellyel.
14:23 - Márki-Zay kabátot cserélt és MEGINT tolt egy posztot a Facebookra: a lámpákban nincs rejtett kamera!!! Mi másról posztolt újra a független jelölt, mint hogy el kell menni szavazni. Túl lehet ezt tolni egyébként??? Most először viszont keménykedett is Márki: építményadóról, korrupcióról és városképről beszél, na meg

a szavazó fülkékben lámpákba dugott rejtett kamerákról.

14:20 - Viccelődős Fideszes kávézgatás Kisebb, 4-5 fős fideszes "delegációba" szaladt bele riporterünk az egyik kávézóban, akik igen jókedvűek voltak, "nevetgéltek egymás között" - mondta kollégánk. Mitől van ennyire jó kedvük?
14:08 - Már Egerben is az a téma, hogy mi folyik ma VásárhelyenTényleg!
13:55 - Karácsony Gergely szerint megvan a győztes Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a Facebookon szólalt meg a hódmezővásárhelyi időközi részvételi adatait látva. Azt írta,

"Nagyon magas a részvétel a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson. A választás erkölcsi győztese már biztosan meg van: a hódmezővásárhelyi emberek, akik a gyűlölet- és félelemkeltő fideszes kampány ellenére elmentek szavazni. Köszönjük az egész ország nevében! És persze reméljük a legjobbakat!'

13:42 - Márki-Zay: Én még soha nem csináltam ilyet

Lapunknak nyilatkozott a független jelölt még a mise után. Azt mondta, nagyon bízik a győzelmében, és szerinte nem lesz gond a fideszes többségű testülettel sem. Ha pedig mégis, akkor másfél év kemény küzdelem jön.
13:25 - Durva mozgósításba kezdtek a Facebookon Miközben a Fidesz nem kampányol, nem mozgósít, csendben van; addig Márkiék egész nap tolták a popot a közösségi oldalán, több videós bejelentkezéssel - még a templom lépcsőjéről is szinte (lásd a fenti videót, a 13:42-es frissítésben - szerk.). Most meg ezzel itt:
Ezt kellene megoszatnia annak, aki segíteni akar a további mozgósításban - írja Márki.
13:22 - Hernádi Gyula jól aludt, most megy kirándulni Hernádi Gyula független jelölt az 5-ös szavazókörben adta le voksát. A Délmagyarországnak annyit közölt,

jól aludt, mert tiszta a lelkiismerete.

A kampányról elmondta, szerinte erős, túl erős volt, de úgy tűnik ezzel sikerült aktivizálni a lakosságot. - Most elmegyek kirándulni, kikapcsolódni, ebben az időszakban nem akarok Vásárhelyen maradni. De a részvételi arányt, az eredményeket azért figyelemmel kísérem a nap folyamán - jelentett ki a lapnak Hernádi.

13:13 - Brutál: 39,21% ment el szavazni Vásárhelyen

Maradt a szinte kétszeres szavazási kedv Hódmezővásárhelyen a 2014-es önkormányzati választásokhoz képest. 13 óráig a szavazásra jogosultak 39,21%-a ment el voksolni, ami 14.390 embert jelent.
13:04 - "Egy új fiúnak legalább másfél év kell, mire eligazodik" - mondta a vásárhelyi alpolgármester, majd behúzta az ikszet kollégája neve mellé Tapasztalt, gyakorlatias és megbízható emberként írta le Kószó Péter, Hódmezővásárhely alpolgármestere Hegedűs Zoltánt, a Fidesz-KDNP jelöltjét, aki véleménye szerint ,,mérnöki” pontossággal és racionalitással fogja vezetni a várost, ha bizalmat kap a szavazóktól - írja a Vásárhely24. Szavai szerint ,,egy új fiúnak”, minimum másfél év kell ahhoz, hogy kitanulja a városvezetés gyakorlatát, eligazodjon a különböző pályázatok és támogatási rendszerek között, így – meglátsa szerint – Hegedűs Zoltán ,,a töretlen fejlődés” biztosítéka. A helyi lapnak elmondta azt is,

ez volt a huszonharmadik kampánya képviselőként, de ilyen ,,gyalázatos dolgokat” ezeddig nem tapasztalt.

12:58 - Percekre vagyunk az újabb részvételi adatoktól 2014-ben ilyenkor kissé leült a kedv, akkor a választók 20,10%-a ment el voksolni délután 13 óráig. Vagyis 7539 ember. Ma elképesztő aktivitás van, sokkal nagyobbak a számok, és mindjárt jönnek a legfrisebbek is.
12:20: Márki-Zay szerint még nincsenek elegen - Sok sikert azért nem kívánt Hegedűsnek Videóüzenetben buzdítja a vásárhelyieket arra, hogy szavazzanak. Úgy érzi, hogy "rendszerváltó hangulat" van a városban. Palika pedig - legkisebb fia - ministrált is napközben, ami igazi meglepetés volt neki. Végül "Vígabb esztendőt" kívánt mindenkinek.
11:58 - "Hallunk dolgokat, látunk dolgokat": Részvételi és választási elemzés, de nem akárhonnan
A Szürke Kabát Sörház közönsége nagyon képben van, pontos helyzetjelentést adtak lapunknak.
11:30 - Ráfordulunk egy gyors ebédre, aztán folytatjuk Persze, ha valami fontos történik, arról azonnal beszámolunk.

11:11 - 28,14% - Szárnyal a szavazókedv Vásárhelyen!

Csaknem kétszer többen mentek el szavazni eddig, mint 2014-ben. 10.326 ember adta le a voksát ma 11 óráig. Ez nagyon sok, sokkal több, mint a legutóbbi választáson. Mi lesz itt még ma?
A 30. számú szavazókör elképesztően aktív, toronymagasan vezetnek a többiekkel szemben. A Kovács-Küry Idősek Otthonában felállított szavazókörben a bejelentettek 36,05%-a szavazott már, vagyis 239 ember. (663-an vannak összesen abban a körben.)
10:52 - 5703 vásárhelyi szavazott 11 óráig 2014-ben Ami 15,20%-os részvételt jelentett. Hamarosan kiderül, most mennyien voksoltak eddig. Ha folytatódik a mai trend, akkor ennél nagyobb számot kapunk majd. A kérdés csak az, mindez mit jelent?
10:48 - Irgalmatlan hideg van - töltenünk kell az aksikat! De jövünk vissza pár perc múlva.
10:42 - Nyugodtság van a Fidesznél A Fidesznél mindenki nagyon nyugodt, senki nem izgul, idegességnek a legcsekélyebb jelét sem tapasztaltuk. Nagyon visszafogott a hangulat egyébként, tényleg nem akarnak nagy médiafelhajtást.
10:35 - Feljelentést tett Márki-Zay A mise után a független jelölt válaszolt néhány kérdésünkre. Azt mondta, pontosan tudja: kitől származnak azok a szórólapok, amiken a támogatóit tüntették fel, és ezért feljelentést is tett. Mondott más érdekeset is, amit hamarosan videóban mutatunk meg. (13:42-es frissítésben látható a videó!)

10:04 - Kínzó kérdésre keressük a választ

Megosztja a rutinos szavazókat az örök kérdés: ebéd előtt, vagy ebéd után jobb-e szavazni? Hm?
09:49 - az 5. számú szavazókör le van maradva - a 35-ben hasítanak Az 5. számú szavazókörben csak alig 8%-os a részvétel a hivatalos infók alapján, vagyis mindössze 57 vásárhelyi adott le szavazatot a 709-ből. A 35. számú szavazókör vezet egyelőre a városban, ott lelkes szavazók lakhatnak a környéken, mivel már 13,06%-os a részvétel, azaz 144 ember szavazott reggel 9-ig 1103-ból!
09:39 - Márki-Zay is szavazott, majd templomba indult
Márki pontosan egyidőben szavazott Hegedűssel. Próbálunk fotót szerezni róla is. Most a templomban van a független jelölt, mégpedig ugyanabban, amelyikben Hegedűs is. Közös ima lesz? Hernádi Gyuláról alig tudunk valamit. De ő látványosan nem érdekel senkit; a sajtó legalábbis alig kíváncsi rá. Majd kiderül, hogy a választók viszont mennyire érdeklődnek utána.
09:23 - Márki-Zay bizakodik és kezet fogott a Fidesz jelöltjével

09:22 - 11,65% szavazott már Vásárhelyen

Ez már lényegesen több, mint amennyien 2014-ben elmentek ugyaneddig az időpontig voksolni.
tehát 4275 ember szavazott reggel 9 óráig.
09:17 - Így szavaz feleségével a Fidesz jelöltje Hódmezővásárhelyen
09:11 - Lázár János titokban szavazott Lapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy Lázár János kora reggel, az első szavazók között volt. Nem kért azonban a médiából, mert "ez a nap nem róla szól" - mondta. Megtudtuk azt is, bármilyen eredmény is születik majd, biztosan nem fog sajtótájékoztatót tartani ő sem. Hasonlóan Hegedűs Zotánhoz. Hogy miért nem, azt lentebb megírtuk.
09:06 - Hegedűs leszavazott Az idősebbik. Mégpedig vélhetően a fiára.
09:02 - Újságírók várják, hogy a Fideszes jelölt szavazzon Vajon kire fog szavazni Hegedűs Zoltán???
08:58 -Tűkön ülünk! Mindjárt itt a 9 óra. Vagyis hamarosan jövünk a részvételi adatokkal. 2014-ben ugyanebben az időpontban a vásárhelyiek 7,05%-a szavazott, vagyis 2645 ember. Mindjárt meglátjuk, most mennyien mentek el.
08:42 - Nem fog ünnepelni a Fidesz Vásárhelyen, akkor sem, ha győznek Ezt Hegedűs Zoltántól tudtuk meg a piacon. Azt mondta, ez egy kegyeleti kérdés, nem fognak ünnepelni azért, mert Almási István meghalt. Tisztelik az emlékét, ez a választás kényszerű helyzet.
08:39 - Utálták a vásárhelyi kampányt a helyiek Szinte mindegyik ember, akit megkérdeztünk gyűlölte ezt az elmúlt pár hetet, utálták a kampányt. De mindenki hallgassa meg maga a lenti videón.

08.21 - Nézzük, mi történik a piacon ebben a -7 fokban!

08:17 - Iszonyatos kampányt tol Márki-Zay a Facebookon (is) Egy percre sem lankad az "ellenzék független jelöltje" (így emlegetik a városban), brutális lendülettel tolja a kontentet a facebookon ezekben a percekben is. Hegedűs Zoltán Facebookján néma csend van, az utolsó poszt tegnapi - azt sem ő írta.
08:10 - 11-es húzzon bele! Holló utca környéki szavazók gyerünk! Le vannak maradva. A Varga Tamás Általános Iskolában a hivatalos adatok szerint dögunalom van, eddig mindössze 6-an szavaztak ugyanis a 11-es szavazókörben.
07:54 - Aktív az idősek otthona Kovács-Küry idősek otthonában szavaztak a legtöbben, reggel 7-ig ott 29 ember adta le a voksát. 663-an vannak oda bejelentve egyébként.

07:24 - 1,97% már szavazott

723 vásárhelyi ébredt ma nagyon korán, és ment el szavazni reggel 7 óráig. Ez a 2014-es önkormányzati választásokhoz képest majdnem 1%-al több embert jelent - időarányosan. Vagyis 2014-ben, reggel 7-ig a mostaninál kevesebben szavaztak. A következő adat 9 órakor lesz majd. (2014 októberében 7,05% szavazott 9 órakor. Meglátjuk, most lesz-e változás ehhez képest.)
07:04 - 36.700 ember Ennyien szavazhatnak Vásárhelyen összesen, mégpedig 50 szavazókörben. Hamarosan megtudjuk, az elmúlt egy órában mennyien mentek el voksolni.
06:58 - 9, 11, 32, 40, 55 Aki ezeket a számokat tippelte meg, annak marha jó hétvégéje van most. Ezek ugyanis a lottó nyerőszámai. Volt ötös is. Egyetlen egy! Csekkolja le a szelvényét, hátha nem kell menni szavazni immár soha többet!!!
06:51 - Cudar hideg van Lassan melegszik a helyzet! Egyelőre kemény mínuszok vannak. A jó öreg hőmérő szerint olyan -8.

06:45 - Élő bejelentkezés, utca embere és videók

Helyszíni stábunknak sikerült felébrednie, most reggeliznek. Senki nem kapkod, nyugodt a város - mesélték. Tényleg???? Hamarosan élő, videós bejelentkezésekkel is jövünk!
06:41 - Este tíz körül már tudni lehet, ki lesz a polgármester Addig nincs is sok vissza. Gyorsan elszalad ez a vasárnap is.

06:33 - Majd' elfelejtettük a lényeget.

Vagyis azt, hogy ki mit ígér. Tehát, mi a tétje a mostani választásnak? Fidesz: Vásárhely jövője, megmaradása a tét; újabb milliárdos fejlesztések Független (Hernádi): Szélesebb szociális háló; új tömegközelekedés és a várostól távolabb lenne az ATEV üzem; megoldaná a demográfiai problémákat Független (Márki-Zay): a félelelm vége
06:26 - Ettől még lesz "rendes választás" is 2019-ben Bizony, bizony. Ez a mostani ugyanis időközi választás, Almási István tavaly novemberi halála miatt. Tehát ma csak polgármestert választanak a vásárhelyiek, akik utána jövőre szintén voksolhatnak majd egyet. Akkor pedig már a testületre is szavazhatnak.
06:18 - Márki-Zay: ha kikapunk, akkor is nyertünk Lényegében ezt mondta az országos média legkedveltebb jelöltje tegnapi kampányzáróján. Az Index tudósítása szerint Márki-Zay úgy fogalmazott,

"Ha holnap még csak 49 százalékot szereznénk, az is győzelem, mert a Fidesz a 49 százaléktól is fél"

Márki szerint a "félelem vége" lesz az, ha nyernek. Erre akkor van esély - vélte, ha 10 emberől hat elmegy szavazni.
06:11 - Máshol is izgulnak Vásárhely mellett egyébként Rózsafán, Kiskunhalason, Dávodon és Vásárosdombón is választás van ma. Csak úgy szólunk.

06:01 - Kire lehet szavazni?

Adunk egy kis segítséget annak, aki a korábbi heteket egy dobozban töltötte volna. Három jelöltre lehet voksolni a Választás.hu szerint:
  • Hegedűs Zoltánra (Fidesz-KDNP)
  • Dr. Hernádi Gyulára (Független)
  • Dr. Márki-Zay Péterre (Független)
Ők azok:
06:00 - Jó reggelt! Elstartolt a Nagy Nap, indul a szavazás Hódmezővásárhelyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.